Κυριάκος Μητσοτάκης: Market Pass μέχρι το τέλος του έτους για Θεσσαλία και Έβρο – Διπλάσιο το μηνιαίο ποσό

September 24, 2023


Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε πως το Market Pass θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς για τις περιοχές του Έβρου και της Θεσσαλίας, οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.do…

...ocument.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η ανακοίνωση για τους πλημμυροπαθείςΜάλιστα, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως το βοήθημα...

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε πως το Market Pass θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς για τις περιοχές του Έβρου και της Θεσσαλίας, οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Η ανακοίνωση για τους πλημμυροπαθείς

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως το βοήθημα θα διπλασιαστεί ως προς το μηνιαίο ποσό. Ωφελούμενα θα είναι περίπου 280.000 νοικοκυριά με 740.000 μέλη.

Παράλληλα, ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ξεπάγωμα των τριετιών, τη μείωση της ανεργίας, την κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, τα αποτελέσματα των ελέγχων της αγοράς για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Επίσης, αναφέρει ότι από την αρχή του έτους έχουν διενεργηθεί σχεδόν 15.000 έλεγχοι και έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες κολοσσούς.

Δείτε την ανάρτηση:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.