Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει»

September 24, 2023


Μια σπάνια, πια, τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Έπειτα από μακρά απουσία από την μικρή μας οθόνη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να απομακρυνθεί τόσο από τον χώρο όσο και από την Αθήνα.Ειδικότερα, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος εξομολογήθηκε πως «από ένα σημείο και μετά, από το 2015…

... και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δηλαδή δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω στα πεζοδρόμια και άρχιζα αυτό να το βάζω στο μυαλό μου σαν να είναι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω, «δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά,...

Μια σπάνια, πια, τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Έπειτα από μακρά απουσία από την μικρή μας οθόνη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να απομακρυνθεί τόσο από τον χώρο όσο και από την Αθήνα.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος εξομολογήθηκε πως «από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δηλαδή δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω στα πεζοδρόμια και άρχιζα αυτό να το βάζω στο μυαλό μου σαν να είναι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω, «δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους, να χαμογελάω». Θα μου πεις όμως, τι κάνεις; Φεύγεις; Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις και άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής».

Ποια είναι, αλήθεια, η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται ο ηθοποιός από τους ανθρώπους στον δρόμο; «Νομίζω ότι οι περισσότεροι με ρωτάνε αν είναι ο Γιάννης Μπέζος έτσι όπως δείχνει, αν είναι αυστηρός». Όταν όμως δέχθηκε την συγκεκριμένη ερώτηση από την ρεπόρτερ, η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Μποσουλόπουλου… δεν είχε λόγια. «Κοίταξε, είναι δεν είναι καλά κάνει αφού έτσι το θέλει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.