Γι’αυτό δε σηκώνει σε κανέναν τα τηλέφωνα: Έτσι είναι στα 74 του ο αγρότης Πάνος Μιχαλόπουλος, η τελευταία φωτο

September 24, 2023


Πάνος Μιχαλόπουλος: Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του που έγραψαν τη δική τους ιστορία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000. Μάλιστα, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και νωρίτερα είχε κάνει ακόμη ένα γάμο.Μετά την τεράστια επιτυχία στ…

...η μικρή οθόνη, αλλά και τις δεκάδες τηλεοπτικές του επιτυχίες, ήταν το 2009 όταν ο γόης με τις χιλιάδες θαυμάστριες αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. Η τελευταία δημόσια παρουσία του ήταν το 2011.Έτσι είναι στα 74 του ο αγρότης...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του που έγραψαν τη δική τους ιστορία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, φτάνοντας μέχρι τα τέλη του 2000. Μάλιστα, είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης για το γάμο του με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά και κράτησε μόλις δύο χρόνια (1988 – 1990), αν και νωρίτερα είχε κάνει ακόμη ένα γάμο.

Μετά την τεράστια επιτυχία στη μικρή οθόνη, αλλά και τις δεκάδες τηλεοπτικές του επιτυχίες, ήταν το 2009 όταν ο γόης με τις χιλιάδες θαυμάστριες αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. Η τελευταία δημόσια παρουσία του ήταν το 2011.

Έτσι είναι στα 74 του ο αγρότης Πάνος Μιχαλόπουλος

Πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα το 2022, ο παραγωγός του ΣΚΑΪ Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον άλλοτε ζεν πρεμιέ και δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία τους στο Facebook. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο Πάνος Μιχαλόπουλος παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο, καθώς η μόνη αλλαγή πάνω του είναι το πιο γκριζαρισμένο μαλλί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.