Μεγαλύτερός του, παντρεμένος με 2 παιδιά: Αυτός είναι ο “άγνωστος” αδερφός του Κασσελάκη που απεχθάνεται τα “φώτα”

September 24, 2023


Σάλο έχει προκαλέσει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τις τηλεοπτικές κάμερες να παρακολουθούν το κάθε βήμα του.Ο υποψήφιος πρόεδρος του Σύριζα έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας και καθημερινά να μαθαίνουμε πληροφορίες για τη ζωή του, κάποιες από τις οποίες αληθεύουν και κάποιες όχι.Το πρωί της Τετάρτης 20/9, είδαμε τον αδελφό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο…

... Κασσελάκη σε βόλτα με τον σκύλο του.Ο Στέλιος Κασσελάκης είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από τον Στέφανο, δηλαδή 43 ετών, ενώ ζει και εκείνος μόνιμα στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός στο Πρωινό.Ο αδελφός του Στέφανου...

Σάλο έχει προκαλέσει ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τις τηλεοπτικές κάμερες να παρακολουθούν το κάθε βήμα του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Σύριζα έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας και καθημερινά να μαθαίνουμε πληροφορίες για τη ζωή του, κάποιες από τις οποίες αληθεύουν και κάποιες όχι.

Το πρωί της Τετάρτης 20/9, είδαμε τον αδελφό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κασσελάκη σε βόλτα με τον σκύλο του.

Ο Στέλιος Κασσελάκης είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από τον Στέφανο, δηλαδή 43 ετών, ενώ ζει και εκείνος μόνιμα στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός στο Πρωινό.

Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη έχει έρθει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα λόγω των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.