Αφοπλιστική η Μαρία Σολωμού για τον μεγαλύτερο έρωτα της: «Ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

September 24, 2023


Την Μαρία Σολωμού φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για το κεφάλαια «σχέσεις» και «χωρισμός» αποκαλύπτοντας πως έκλεισε ο κύκλος για τον μεγαλύτερο έρωτας της ζωής της.Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε μια περίπτωση, που ήταν ένας τεράστ…

...ιος έρωτας της ζωής μου και νομίζω πως ήταν ο μεγαλύτερος, για τεχνικούς λόγους να μην μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ δεν πίεσα ποτέ καμία κατάσταση γιατί δεν με ενδιαφέρει να πιέσω μια κατάσταση. Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για να είναι δυο άνθρωποι μαζί, είναι έρωτας… «Φταίει...

Την Μαρία Σολωμού φιλοξένησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για το κεφάλαια «σχέσεις» και «χωρισμός» αποκαλύπτοντας πως έκλεισε ο κύκλος για τον μεγαλύτερο έρωτας της ζωής της.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει σε μια περίπτωση, που ήταν ένας τεράστιος έρωτας της ζωής μου και νομίζω πως ήταν ο μεγαλύτερος, για τεχνικούς λόγους να μην μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ δεν πίεσα ποτέ καμία κατάσταση γιατί δεν με ενδιαφέρει να πιέσω μια κατάσταση. Όταν υπάρχει σοβαρός λόγος για να είναι δυο άνθρωποι μαζί, είναι έρωτας… «Φταίει ο έρωτας» και εκεί επιτρέπονται όλα κατ’ εμέ. Δεν μπορείς να καταλογίσεις κάτι. Δεν μπορούσαμε όμως να κάνουμε αλλιώς».

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και κάποια στιγμή ξέραμε και οι δύο ότι αυτό θα κλείσει ωραία – ωραία. Αυτός ήταν η μεγαλύτερη κότα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.