Πάτρα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο 6χρονος Φώτης όταν ξύπνησε

September 24, 2021


Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 6χρονου Φώτη από την Πάτρα, που είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε αγώνα καρτ στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Κυριακή (19/9), με τους γονείς του να είναι ανακουφισμένο…

...ι.Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο.Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο,...

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση του 6χρονου Φώτη από την Πάτρα, που είχε χτυπήσει στο κεφάλι σε αγώνα καρτ στην αχαϊκή πρωτεύουσα την Κυριακή (19/9), με τους γονείς του να είναι ανακουφισμένοι.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Σημειώνεται πως το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.