Έγκλημα στη Ρόδο: Ο Κώστας Μοίρας ετοίμαζε άλλοθι – Η ανατροπή που τον οδήγησε στην αυτοκτονία

September 24, 2021


Ολοένα περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του Κώστα Μοίρα σχετικά με το έγκλημα στη Ρόδο, με τον φονιά της αδικοχαμένης Δώρας, μάλιστα, να επιχειρεί αποτυχημένα να «χτίσει…

...» άλλοθι.Ο 40χρονος προσπαθούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο. Για να το καταφέρει σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο.Για αυτό...

Ολοένα περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του Κώστα Μοίρα σχετικά με το έγκλημα στη Ρόδο, με τον φονιά της αδικοχαμένης Δώρας, μάλιστα, να επιχειρεί αποτυχημένα να «χτίσει» άλλοθι.

Ο 40χρονος προσπαθούσε να σκηνοθετήσει άλλοθι για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του στη Ρόδο. Για να το καταφέρει σχεδίαζε να αλλάξει τις ώρες στο καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας που διέθετε, έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο σημείο.

Για αυτό το λόγο είχε απευθύνει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Με είχε πάρει τηλέφωνο να του διορθώσω υλικό από κάμερες ασφαλείας. Αρχές Σεπτεμβρίου ήθελε να κάνει το καταγραφικό να το βάλει σε άλλο χρόνο και σε άλλη ώρα δύο μέρες πιο μπροστά και να δείξει ότι έχει άλλοθι», καταγγέλει ο τεχνικός, με άπαντες πια να σπαράζουν στην κηδεία της Δώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.