Δολοφονία στη Ρόδο – Οργισμένη η θεία της Δώρας για όσα δήλωσε ο θείος του δράστη – “Είναι γελοίοι”

September 24, 2021


Η Ρόδος θρηνεί και ξεχειλίζει από οργή για τη δολοφονία της Δώρας. Οι δηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων ότι “δεν είστε όλες θύματα”, προκαλεί αντιδράσεις.Γι’ αυτές τις σοκαριστικές δ…

...ηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων «δεν είστε όλες θύματα», η κα Κλεοπάτρα, θεία της Δώρας ξεσπά.Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «συνεχίζουν να κυκλοφορούν άρρωστοι. Δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, μόνο αρρώστια. Σκότωσε το αστέρι μου, μια κούκλα. Έχουμε το...

Η Ρόδος θρηνεί και ξεχειλίζει από οργή για τη δολοφονία της Δώρας. Οι δηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων ότι “δεν είστε όλες θύματα”, προκαλεί αντιδράσεις.

Γι’ αυτές τις σοκαριστικές δηλώσεις του θείου του δράστη που είπε μεταξύ άλλων «δεν είστε όλες θύματα», η κα Κλεοπάτρα, θεία της Δώρας ξεσπά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «συνεχίζουν να κυκλοφορούν άρρωστοι. Δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, μόνο αρρώστια. Σκότωσε το αστέρι μου, μια κούκλα. Έχουμε το παιδί μας μέσα στο φέρετρο. Σκότωσε το παιδί μου. Και μιλάνε ο θείος και όποιος άλλος ότι τον αδικούν κιόλας»;

Σύμφωνα με την ίδια, «Ο Κωνσταντίνος ήταν φονιάς. Έπρεπε οι προηγούμενες να έπιαναν την τωρινή και να την προειδοποιήσουν».

Η κα Κλεοπάτρα με σπασμένη φωνή και λυγμούς πρόσθεσε «είναι γελοίοι. Δηλ. αγαπάμε, ερωτευόμαστε και σκοτώνουμε; Πρέπει να γίνει φόνος; Ποιοι είναι αυτοί που πιστεύουν τέτοια πράγματα;».

«Δεν θέλω να μιλήσω με τους συγγενείς του. Η αρρώστια είναι μέσα στις οικογένειες. Οι οικογένειες που εντοπίζουν το πρόβλημα και το κρύβουν υπάρχει πρόβλημα. Ποια αγάπη και έρωτας. Λυπάμαι για το παιδί μας. Λυπάμαι γι’ αυτούς τους ανόητους που κυκλοφορούν. Είναι γελοίοι, φονιάδες, δολοφόνοι. Αυτός σκότωσε όλη την οικογένειά μας» είπε κλαίγοντας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.