Τεράστια γκάφα του Alpha: «Έδειξε» τον δολοφόνο του Στεφανή στο «Σασμό» και δεν το κατάλαβε κανείς

September 24, 2021


Σάλος στο διαδίκτυο έχει επικρατήσει εξαιτίας του γεγονότος, ότι ο Alpha κατά λάθος φανέρωσε τον φονιά του Στεφανή στο «Σασμό», χωρίς κανείς απολύτως να το καταλάβει στην αρχή.Ο Alpha, μάλιστα, αποφάσ…

...ισε να πάρει θέση με ένα δικό του tweet για να ξεκαθαρίσει πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον δολοφόνο. Έλα όμως που τελικά κυκλοφόρησε ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου.Όπως θα διαπιστώσετε λοιπόν από τα tweets που ακολουθούν, ο δολοφόνος του Στεφανή που ψάχνουν...

Σάλος στο διαδίκτυο έχει επικρατήσει εξαιτίας του γεγονότος, ότι ο Alpha κατά λάθος φανέρωσε τον φονιά του Στεφανή στο «Σασμό», χωρίς κανείς απολύτως να το καταλάβει στην αρχή.

Ο Alpha, μάλιστα, αποφάσισε να πάρει θέση με ένα δικό του tweet για να ξεκαθαρίσει πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον δολοφόνο. Έλα όμως που τελικά κυκλοφόρησε ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του δολοφόνου.

Όπως θα διαπιστώσετε λοιπόν από τα tweets που ακολουθούν, ο δολοφόνος του Στεφανή που ψάχνουν μανιωδώς όλοι δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο του ξάδερφο, Μαθιό. Ο Μαθιός έχει σκοτώσει τον Στεφανή και αμέσως μετά πάει στην οικογένειά του για να τη στηρίξει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως το Twitter δεν πήρε καθόλου καλά αυτή την εξέλιξη αφού ο Μαθιός είναι με διαφορά ο αγαπημένος του χαρακτήρας, καθώς μάλιστα θα γίνει αυτό που όλοι θέλουν.

Σασμός φονιάς Στεφανή

Σασμός Μαθιός εναντίον Στεφανή

Πώς έχουν αποφασίσει… βάσει σεναρίου να τον αποκαλύψουν

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις της νέας σειράς του ALPHA, Σασμός, μετά την δολοφονία του Στεφανή. Όλοι οι τηλεθεατές ψάχνουν απεγνωσμένα τον άνθρωπο που πάτησε την σκανδάλη.

Ο μοναδικός μάρτυρας είναι ο Μανώλης, ο οποίος, όντας κρυμμένος, παρακολούθησε τη δολοφονία. Ωστόσο, στην αστυνομία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τίποτα, καθώς φοβάται για το τι θα ακολουθήσει.

Το spoiler για τον Σασμό και τον δολοφόνο του Στεφανή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.