Spoiler – Πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of Love μπαίνει στο Big Brother 2

September 24, 2021


Μια νέα παίκτρια μπαίνει στο Big Brother 2, μετά την αποψινή 24/9 αποχώρηση – ψηφίστε εδώ ποιος θέλετε να παραμείνει – που θα είναι…ντέρμπι. Ωστόσο, το εν λόγω πρόσωπο, το έχουμε δει ξανά στην τηλεό…

...ραση, καθώς ζούσε και μέσα στο σπίτι του Power of Love. Πρόκειται για μια κοπέλα που συζητήθηκε πάρα πολύ, τόσο όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι όσο και όταν τελικά... κέρδισε τους αντιπάλους της, βγήκε το πιο αγαπητό πρόσωπο και πήρε το χρηματικό έπαθλο. Όμως μετά τον τελικό εξαφανίστηκε...

Μια νέα παίκτρια μπαίνει στο Big Brother 2, μετά την αποψινή 24/9 αποχώρηση – ψηφίστε εδώ ποιος θέλετε να παραμείνει – που θα είναι…ντέρμπι. Ωστόσο, το εν λόγω πρόσωπο, το έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση, καθώς ζούσε και μέσα στο σπίτι του Power of Love.

Πρόκειται για μια κοπέλα που συζητήθηκε πάρα πολύ, τόσο όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι όσο και όταν τελικά… κέρδισε τους αντιπάλους της, βγήκε το πιο αγαπητό πρόσωπο και πήρε το χρηματικό έπαθλο. Όμως μετά τον τελικό εξαφανίστηκε από την τηλεόραση και γενικά από τα media.

Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει στο Big Brother μετά το Power of love

Ο λόγος για την Κύπρια Άννα Ελευθερίου και την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Love It, λέγοντας πως μαζί της θα μπουν και άλλοι 2.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.