Από πού κατάγεσαι πραγματικά: Βάλε το επώνυμό σου στην εφαρμογή και δες από πού είσαι

September 24, 2021


Πώς μπορείτε να δείτε από πού κρατά η σκούφια σας με βάση το επώνυμο σας;Μια εφαρμογή, που υπάρχει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ, μπορεί να βρει από ποια περιοχή είναι κάποιος πληκτρολογώντας μόνο το επ…

...ίθετό του.Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει αρκετά χρόνια, αλλά εσχάτως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου. Σε αυτή μπορεί κάποιος να βάλει το επίθετο του και μετά από μερικά δευτερόλεπτα του δείχνει από που είναι η καταγωγή του, με βάση σε ποιες περιοχές εμφανίζεται...

Πώς μπορείτε να δείτε από πού κρατά η σκούφια σας με βάση το επώνυμο σας;

Μια εφαρμογή, που υπάρχει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ, μπορεί να βρει από ποια περιοχή είναι κάποιος πληκτρολογώντας μόνο το επίθετό του.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει αρκετά χρόνια, αλλά εσχάτως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου.

Σε αυτή μπορεί κάποιος να βάλει το επίθετο του και μετά από μερικά δευτερόλεπτα του δείχνει από που είναι η καταγωγή του, με βάση σε ποιες περιοχές εμφανίζεται το επώνυμο του.

Τα δεδομένα βασίζονται στους τηλεφωνικούς καταλόγους και δείχνουν πόσες φορές υπάρχει το κάθε επίθετο σε Αττική, Πελοπόννησο ή κάποια άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Βρες συνεπίθετους σε όλο τον κόσμο

Παράλληλα υπάρχει μια δεύτερη εφαρμογή που κάποιος μπορεί να βάλει το όνομά του και να δει σε ποιες χώρες του κόσμου υπάρχει το αντίστοιχο επώνυμο.

Θα μπορούσε κάλλιστα να τη χρησιμοποιήσει κάποιος για να βρει χαμένους συγγενείς.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.