Σοκ! Αποσύρεται από την τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από 41 χρόνια; Βούιξε ο τόπος

September 24, 2021


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στις κάμερες του Happy day ο αγαπημένος παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης. Στην πρώτη συναυλία του γιου του, Ιάσωνα, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, και δήλωσε περήφανος κ…

...αι για τους δυο γιους του ενώ μίλησε ταυτόχρονα για το τηλεοπτικό του μέλλον.Να σημειωθεί πως ούτε φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά του αφού τα.. χαμηλά ποσοστά τηλεθέασής του έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στο κανάλι! ...

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στις κάμερες του Happy day ο αγαπημένος παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης. Στην πρώτη συναυλία του γιου του, Ιάσωνα, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, και δήλωσε περήφανος και για τους δυο γιους του ενώ μίλησε ταυτόχρονα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Να σημειωθεί πως ούτε φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά του αφού τα.. χαμηλά ποσοστά τηλεθέασής του έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στο κανάλι!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδάκη

«Ο Φοίβος με έχει ξεπεράσει πλέον. Ήταν δική του επιλογή κι εγώ είμαι από πίσω και βοηθάω. Θα ήθελα να προλάβω να τον έχω απέναντι. Θα έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να πάει καλύτερα αυτός», δήλωσε στο Happy Day και συνέχισε αναφορικά με τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη:

«Έχει ανθίσει και το χαίρομαι αυτό. Ένιωθα μοναξιά όταν ξεκίνησα. Είναι ωραίο πράγμα».

Για τις φήμες που τον θέλουν να αποσύρεται το 2022: «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Δεν προγραμματίζω τίποτα, μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Τέλος δεν θα έρθει, το τέλος του μπροστά ναι, αλλά εγώ δεν θα σταματήσω να δουλεύω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.