Ο φονιάς της Δώρας… την παρακολουθούσε μια ημέρα πριν απο τη δολοφονία

September 24, 2021


Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα, την 31χρονη εκπαιδευτικό που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ετοιμάζονται να πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της. Η κηδεία της άτυχης γυ…

...ναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας και τελικά αυτόχειρα.  Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την θεία της 31χρονης να δηλώνει στην...

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα, την 31χρονη εκπαιδευτικό που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ετοιμάζονται να πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας και τελικά αυτόχειρα.

 

  • Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την θεία της 31χρονης να δηλώνει στην εφημερίδα Ροδιακή ότι ο 40χρονος δολοφόνος παρακολουθούσε την άτυχη Δώρα μια ημέρα πριν το έγκλημα.

 

«Μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ’ έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η θεία της άτυχης εκπαιδευτικού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.