Έγκλημα στη Ρόδο – φίλη Δώρας: «Δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι! Είχε χακάρει και τον υπολογιστή»

September 24, 2021


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (23/9) η φίλη της Δώρας, Μαριέττα Διάκου για την δολοφόνια της φίλης της στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφ…

...ο της, ο οποίος όπως φαίνεται είχε ένα σκοτεινό παρελθόν.Οι αποκαλύψεις της φίλης της Δώρας που δολοφονήθηε στην στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της«Την Τρίτη το απόγευμα μιλήσαμε με την Δώρα. Μου είπε ότι κατάφερε και ξέφυγε από μια σχέση. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (23/9) η φίλη της Δώρας, Μαριέττα Διάκου για την δολοφόνια της φίλης της στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος όπως φαίνεται είχε ένα σκοτεινό παρελθόν.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της Δώρας που δολοφονήθηε στην στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της

«Την Τρίτη το απόγευμα μιλήσαμε με την Δώρα. Μου είπε ότι κατάφερε και ξέφυγε από μια σχέση. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για τα προσωπικά της. Ήταν ανακουφισμένη. Την κλείδωσε έξω από το σπίτι που άργησε να γυρίσει, δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι να κάνει τσιγάρο και της είχε χακάρει τον υπολογιστή, όπως έμαθε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία είχε απευθυνθί».

Η μητέρα της γνώριζε το δράμα της Δώρας και της είχε πει να επιστρέψει στο πατρικό της. Δύο μήνες έζησαν μαζί. Δεν γνώριζε το παρελθόν του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.