Ξέσπασαν οι γονείς του δράστη στη Ρόδο: «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, την αγαπούσε πολύ»

September 24, 2021


Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».«Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή εί…

...μαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε...

Η μητέρα του 40χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του στη Ρόδο και μετά αυτοκτόνησε μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το παιδί μου είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω τίποτε άλλο. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου».

Με τον πατέρα του να προσθέτει: «Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, ένα καλό παιδί, αυτό μόνο έχω να πω».

Πηγή : espressonews.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.