Λυδία & Ντέιβιντ: Τα «άγνωστα» αδέρφια της Τούνη πήγαν στη βάφτιση & έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ομορφιά τους

September 23, 2023


Τον γιο τους βάφτισαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δίπλα τους στη χαρά τους ήταν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ νονοί του μικρού Πάρη – όπως βαφτίστηκε – ήταν οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού, Στέλλα Πάσαρη και Γιώργος Μανίκας.Αν και λίγοι το γνωρίζουν, η Ιωάννα Τούνη έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια από τη μεριά του μπαμπά της, τα οποία βρέθηκαν κι εκείνα σ…

...τη βάφτιση του γιου της.Η Ιωάννα Τούνη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο παραμυθένιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει – από τη δική της συλλογή – και έλαμπε από χαρά για τον μονάκριβό της, κάτι που δεν «έκρυψε» καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε στη συνέχεια. Το ίδιο βέβαια...

Τον γιο τους βάφτισαν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δίπλα τους στη χαρά τους ήταν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ νονοί του μικρού Πάρη – όπως βαφτίστηκε – ήταν οι κολλητοί φίλοι του ζευγαριού, Στέλλα Πάσαρη και Γιώργος Μανίκας.

Αν και λίγοι το γνωρίζουν, η Ιωάννα Τούνη έχει δύο ετεροθαλή αδέρφια από τη μεριά του μπαμπά της, τα οποία βρέθηκαν κι εκείνα στη βάφτιση του γιου της.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν απαστράπτουσα μέσα στο παραμυθένιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει – από τη δική της συλλογή – και έλαμπε από χαρά για τον μονάκριβό της, κάτι που δεν «έκρυψε» καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε στη συνέχεια. Το ίδιο βέβαια έκανε και ο μπαμπάς Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δυο τους ήταν διαρκώς με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ χόρεψαν με την καρδιά τους με τους φίλους τους, αφού καλεσμένος στη βάφτιση ήταν και ο Νικηφόρος Βυθούλκας – το ταίρι της Ιωάννας Τούνη στο J2US – που ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Τα “άγνωστα” αδέρφια της Ιωάννας Τούνη που πήγαν στη βάφτιση του γιου της και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ήταν πολύ χαρούμενη η Ιωάννα Τούνη, ήταν το γεγονός πως θα έβλεπε μετά από χρόνια τα ετεροθαλή της αδέρφια από τη μεριά του μπαμπά της, όπως ανέφερε και η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους, λίγα 24ωρα πριν τη βάφτιση.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο αδερφός της είναι από τη Σουηδία και η αδερφή της από την Ολλανδία. Μάλιστα, δημοσίευσε κι ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φάνηκε πως έκαναν με τον αδερφό της τον David μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με μια στάση και στο Σύνταγμα για να δουν τους εύζωνες.

Κι ο αδερφός της όμως, φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με την Ιωάννα, αφού έγραψε στο Ιnstagram του «Επιτέλους συναντιόμαστε ξανά».

Τα αδέρφια της Ιωάννας Τούνη και οι κοινές τους φωτογραφίες

Ο David Magnusson είναι ένας αρκετά εμφανίσιμος άντρας, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από το προφίλ του και αγαπάει την Ελλάδα, αφού δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά που έχει βρεθεί εδώ. Ένα από τα αγαπημένα του μέρη δε, είναι η Ρόδος, όπου είχε βρεθεί με τις δύο αδερφές του πριν από περίπου 5 χρόνια.

Παράλληλα, από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι η γuμναστική, αλλά και το να περνάει χρόνο με τους φίλους του.

Όσον αφορά την αδερφή της Ιωάννας, εκείνη ονομάζεται Λυδία Lampe, όπως είδαμε από το προφίλ της στο Instagram και είναι μια καλλονή. Έχει κι εκείνη μακριά μαλλιά, όπως η αδερφή της, και της αρέσουν πολύ τα κατοικίδια και τα ταξίδια, όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στις παραπάνω φωτογραφίες, μπορεί κανείς να διακρίνει πως η Λυδία έχει παρόμοιο στυλ, όσον αφορά το ντύσιμό της με την αδερφή της Ιωάννα, ενώ οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν από 2 χρόνια στην Σαντορίνη, όπου πέρασαν όμορφες στιγμές κι έβγαλαν κάποιες πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Και τα τρία αδέρφια, παρότι δεν είναι εύκολο να βρίσκονται συχνά από κοντά, μιλούν μέσω των social media, με τα likes και τα comments στις αναρτήσεις τους να είναι δεδομένα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.