Έτσι είναι σήμερα η «κοντή» από τo Παρά πέντε! Δείτε φωτογραφίες

September 23, 2023


Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς βρίσκονται ακόμη στα φώτα της δημοσιότητας και η αλλαγή στην εμφάνισή τους δεν είναι αισθητή.Άλλοι πάλι, έχουν αποφασίσει να ζήσουν μακριά από την τηλεόραση, υπηρετώντας την τέχνη τους «βουβά».Η Γαρυφαλλιά, η «κοντή» νύφη της Θεοπούλας που την απεχθανόταν, είναι από τις ηθοποιούς που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις και δεν συμμετέχουν σε τηλεοπτικά πρότζεκτ.Ω…

...ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Άλλοι πάλι, έχουν αποφασίσει να ζήσουν μακριά από την τηλεόραση, υπηρετώντας την τέχνη τους «βουβά».Η Γαρυφαλλιά, η «κοντή» νύφη της Θεοπούλας που την απεχθανόταν,...

Σχεδόν 18 χρόνια έχουν περάσει από την περίοδο που το «Παρά πέντε» προβαλλόταν στην τηλεόραση.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς βρίσκονται ακόμη στα φώτα της δημοσιότητας και η αλλαγή στην εμφάνισή τους δεν είναι αισθητή.

Άλλοι πάλι, έχουν αποφασίσει να ζήσουν μακριά από την τηλεόραση, υπηρετώντας την τέχνη τους «βουβά».

Η Γαρυφαλλιά, η «κοντή» νύφη της Θεοπούλας που την απεχθανόταν, είναι από τις ηθοποιούς που δεν δίνουν συχνά συνεντεύξεις και δεν συμμετέχουν σε τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Ωστόσο, η Κατερίνα Θεοχάρη, όπως ονομάζεται η ηθοποιός, είναι ενεργή στα social media. Το Instagram προφίλ της μετρά 14,2 χιλιάδες ακολούθους και η ίδια αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες της.

Σήμερα, η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε πολλά τη Γαρυφαλλιά του «Παρά Πέντε».

Η ίδια έχει αποχωριστεί τα κοντά σγουρά μαλλιά της και πλέον τα έχει μακριά και ίσια.

Δείτε φωτογραφίες της


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.