Θήβα: Το βίντεο που είχε ανεβάσει από τη λίμνη Υλίκη ο νεκρός πιλότος

September 23, 2023


Ο 37χρονος ήταν έμπειρος πιλότος με αρκετές ώρες πτήσης στους αιθέρες με όσους τον ήξεραν να αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.Λάτρευε τους αιθέρες ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του, μετά τη συντριβή του μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Θήβα.Στις 9 Ιουλίου, μάλιστα, ο Άγγελος, που ήταν και πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε πραγματοποιήσει πτήση πάνω από τη λίμνη Υλίκη, μέρος της οποίας είχε βιν…

...�χε βιντεοσκοπήσει για να δείξει τις μαγικές εικόνες στους φίλους του.Ο 37χρονος ήταν έμπειρος πιλότος με αρκετές ώρες πτήσης στους αιθέρες με όσους τον ήξεραν να αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε δώσει...

Ο 37χρονος ήταν έμπειρος πιλότος με αρκετές ώρες πτήσης στους αιθέρες με όσους τον ήξεραν να αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.

Λάτρευε τους αιθέρες ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του, μετά τη συντριβή του μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Θήβα.

Στις 9 Ιουλίου, μάλιστα, ο Άγγελος, που ήταν και πατέρας ενός μικρού παιδιού, είχε πραγματοποιήσει πτήση πάνω από τη λίμνη Υλίκη, μέρος της οποίας είχε βιντεοσκοπήσει για να δείξει τις μαγικές εικόνες στους φίλους του.

Ο 37χρονος ήταν έμπειρος πιλότος με αρκετές ώρες πτήσης στους αιθέρες με όσους τον ήξεραν να αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε δώσει σχέδιο πτήσης για Βόλο περίπου στις 12:30. Λίγο πριν από τη συντριβή του ο χειριστής φαίνεται να είχε επικοινωνία με τον Πύργο Ελέγχου της Τανάγρας.

Άμεσα στο σημείο της συντριβής έσπεσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, όμως ο 37χρονος παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και φαίνεται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.