Μπράβο! Έφτιαξε ποδήλατα για να μπορούν να μετακινούνται εντός νοσοκομείου τα παιδιά με καρκίνο

September 23, 2023


H καλή είδηση της ημέρας αφορά την σπουδαία πρωτοβουλία του Κώστα Σιμελίδη, παλαιού πρωταθλητή ποδηλασίας και του καταστήματος Why Not Cycles για την ανακούφιση των παιδιών που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και νοσηλεύονται σε παιδοογκολογικά νοσοκομεία.Όπως αναφέρει και στην ανάρτησή του “4 ποδήλατα, παιδικά, προσφέρθηκαν στο παιδοογκολογικό τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Ιπποκράτειο. Εγώ ανέ…

...ιδικά, προσφέρθηκαν στο παιδοογκολογικό τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Ιπποκράτειο. Εγώ ανέλαβα να τα τροποποιήσω ώστε να μεταφέρουν τους ορούς των παιδιών που θα τα χρησιμοποιήσουν.Η προσθήκη με την λαβή που βλέπετε, έγινε για να μπορούν οι γονείς (ή οι νοσοκόμοι τους) να βοηθούν...

καλή είδηση της ημέρας αφορά την σπουδαία πρωτοβουλία του Κώστα Σιμελίδη, παλαιού πρωταθλητή ποδηλασίας και του καταστήματος Why Not Cycles για την ανακούφιση των παιδιών που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και νοσηλεύονται σε παιδοογκολογικά νοσοκομεία.

ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Όπως αναφέρει και στην ανάρτησή του “4 ποδήλατα, παιδικά, προσφέρθηκαν στο παιδοογκολογικό τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Ιπποκράτειο. Εγώ ανέλαβα να τα τροποποιήσω ώστε να μεταφέρουν τους ορούς των παιδιών που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Η προσθήκη με την λαβή που βλέπετε, έγινε για να μπορούν οι γονείς (ή οι νοσοκόμοι τους) να βοηθούν τα παιδιά αυτά, κάπως, μέσα στους διαδρόμους του νοσοκομείου όπου θα τα χρησιμοποιήσουν…”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.