Σασμός: Το tweet για τον χωρισμό του Αστέρη Σταματάκη έκανε τον Ορφέα Αυγουστίδη να απαντήσει

September 23, 2021


Την ώρα που στον Σασμό όλοι αναζητούν τον δολοφόνο του Στεφανή, ο Αστέρης Σταματάκης έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Αργυρώ.Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός Αστέρης, τη φετινή σεζόν έχει …

... γίνει ο αγαπημένος του twitter. Οι τηλεθεατές του Alpha παρακολουθούν τη σειρά, την οποία και σπεύδουν να σχολιάσουν με απολαυστικά σχόλια αλλά και επικές ατάκες στο twitter.Αυτό μάλιστα που περιμένουν στα επόμενα επεισόδια είναι η απόφαση του Αστέρη να μιλήσει ανοιχτά στη σύντροφό...

Την ώρα που στον Σασμό όλοι αναζητούν τον δολοφόνο του Στεφανή, ο Αστέρης Σταματάκης έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Αργυρώ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός Αστέρης, τη φετινή σεζόν έχει γίνει ο αγαπημένος του twitter. Οι τηλεθεατές του Alpha παρακολουθούν τη σειρά, την οποία και σπεύδουν να σχολιάσουν με απολαυστικά σχόλια αλλά και επικές ατάκες στο twitter.

Αυτό μάλιστα που περιμένουν στα επόμενα επεισόδια είναι η απόφαση του Αστέρη να μιλήσει ανοιχτά στη σύντροφό του, Στέλλα ζητώντας της να χωρίσουν. Κάτι το οποίο με καθυστερεί. Ανάμεσα στα tweets, ο Ορφέας Αυγουστίδης εντόπισε φωτογραφία του Αστέρη μετά από αρκετά χρόνια, να δηλώνει έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του στη Στέλλα.


Φυσικά και πρόκειται για φωτογραφία – μοντάζ την οποία ο Ορφέας Αυγουστίδης είδε στο twitter και θέλησε να την ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας μάλιστα: “Έχουμε εξελίξεις” αφήνοντας να εννοηθεί πως ο χωρισμός του με τη Στέλλα δεν αργεί..

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha…


Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανώλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της.

Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανώλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

πηγη: tlife.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.