Δήμητρα Ματσούκα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει το προσόν του αυτοδημιούργητου»

September 22, 2023


Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 plus, «Ψυχοκόρες» πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους στην επίσημη πρώτη προβολή. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης και την νίκη που σημείωσε στον πρώτο γύρο της διαδικασίας εκλογής νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.Ειδικότερα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χ…

...αρακτηριστικά πως «βεβαίως και έχω παρατηρήσει τα τελευταία δεδομένα με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο στην πραγματικότητα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αυτό το προσόν, του αυτοδημιούργητου, το οποίο και τον κάνει, φαντάζομαι, στον πολύ κόσμο...

Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 plus, «Ψυχοκόρες» πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους στην επίσημη πρώτη προβολή. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης και την νίκη που σημείωσε στον πρώτο γύρο της διαδικασίας εκλογής νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Ματσούκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βεβαίως και έχω παρατηρήσει τα τελευταία δεδομένα με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο στην πραγματικότητα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αυτό το προσόν, του αυτοδημιούργητου, το οποίο και τον κάνει, φαντάζομαι, στον πολύ κόσμο πολύ συμπαθή».

«Δεν έχει μέχρι τώρα ένα αποτύπωμα στα κοινά οπότε δεν μπορώ ούτε να προβλέψω ούτε να πω τίποτα παραπάνω. Εύχομαι να φανεί άξιος των προσδοκιών του κόσμου» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.