«Δεν με νοιάζει η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα είπε όλα με 4 προτάσεις

September 22, 2023


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του «Shopping Star» και στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά.Όπως υπογράμμισε το μοντέλο και παρουσιάστρια «το πώς είπα το “ναι” σε αυτήν την πρόταση είναι μία μεγάλη συζήτηση, ίσως την κάνουμε κάποια στιγμή από κοντά» και πρόσθεσε «όλα τα format έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ που πρέπει να βγουν και ο καθέν…

...�υγκεκριμένο στιλ που πρέπει να βγουν και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα είναι πιο εύκολο για μένα».Δεν την αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η σύγκριση με τη Βίκυ ΚαγιάΣχετικά με τη σύγκριση με την προκάτοχό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του «Shopping Star» και στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά.

Το “ναι” της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «Shopping Star»

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο και παρουσιάστρια «το πώς είπα το “ναι” σε αυτήν την πρόταση είναι μία μεγάλη συζήτηση, ίσως την κάνουμε κάποια στιγμή από κοντά» και πρόσθεσε «όλα τα format έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ που πρέπει να βγουν και ο καθένας βάζει το δικό του στοιχείο. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα είναι πιο εύκολο για μένα».

Δεν την αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Σχετικά με τη σύγκριση με την προκάτοχό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επεσήμανε «σύγκριση πάντα υπάρχει και η Βίκυ Καγιά ήταν σε αυτό το project επτά χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Εννοείται ότι θα γίνει η σύγκριση, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.