«O άντρας μου κόβει τα νύχια των ποδιών του και επειδή τα πετάει όπου βρει, εγώ τα ρίχνω στον καφέ του»

September 22, 2021


Την προσωπική της εμπειρία περιγράφει μία γυναίκα που ο άνδρας της έχει την κακιά συνήθεια να κόβει τα νύχια του όπου βρίσκεται. Η γυναίκα περιγράφει με απόλυτη παραστατικότητα την κακιά συνήθεια του …

...ανδρός της εκφράζοντας το παράπονό της. Όμως, όπως επισημαίνει και το Single Parent βρήκε τρόπο να του κόψει τη συνήθεια.Ο σύζυγός μου κόβει τα νύχια του και τα πετάει όπου βρειΟ σύζυγός μου έχει μία εξαιρετικά σιχαμερή συνήθεια και όσες φορές και αν του έχω ζητήσει τα τελευταία πέντε...

Την προσωπική της εμπειρία περιγράφει μία γυναίκα που ο άνδρας της έχει την κακιά συνήθεια να κόβει τα νύχια του όπου βρίσκεται. Η γυναίκα περιγράφει με απόλυτη παραστατικότητα την κακιά συνήθεια του ανδρός της εκφράζοντας το παράπονό της. Όμως, όπως επισημαίνει και το Single Parent βρήκε τρόπο να του κόψει τη συνήθεια.

Ο σύζυγός μου κόβει τα νύχια του και τα πετάει όπου βρει

Ο σύζυγός μου έχει μία εξαιρετικά σιχαμερή συνήθεια και όσες φορές και αν του έχω ζητήσει τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε παντρεμένοι να την κόψει, με γράφει κανονικότατα. Κάθεται μπροστά από την τηλεόραση, βλέπει ποδόσφαιρο, κόβει τα νύχια του και τα πετάει όπου βρει. Έχω βαρεθεί να μαζεύω κομμένα νύχια από τον καναπέ, το χαλί, το πάτωμα, το τραπεζάκι ακόμα και μέσα από τα περιοδικά!

Δεν το κάνει συχνά, αλλά όποτε το κάνει βρίσκω δεξιά και αριστερά τα υπέροχα αυτά «δωράκια» που μου αφήνει. Του εξήγησα ότι είναι ενοχλητικό και σιχαμερό αυτό που κάνει, αλλά δεν με ακούει. Τι θα γίνει αν έρθει κάποιος φίλος ή κάποιος συγγενής απροειδοποίητα και δει αυτό το θέαμα; Του ζήτησα ευγενικά όποτε θέλει να κόψει τα νύχια του να το κάνει στο μπάνιο ή έστω στη βεράντα, αλλά με αγνοεί. Αισθάνομαι ότι δεν με σέβεται και θεωρεί δεδομένο πως όσες φορές και να το κάνει εγώ σαν γνήσια δουλάρα που είμαι θα τα μαζέψω.

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει τόσο πολύ αυτή η κατάσταση που αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα: Ο, τι βρίσκω του το σερβίρω στον καφέ του. Αυτό που καταλάβατε. Όσα νύχια κόβει και τα ρίχνει κάτω τα μαζεύω και τα ρίχνω στον καφέ του. Ξέρω ότι είναι λάθος αυτό που κάνω, αλλά το χαίρομαι όσο δεν φαντάζεστε όταν βρίσκει τα ωραία του νυχάκια στον καφέ του. Παίρνω το αίμα μου πίσω και αυτός τρώει ένα ωραιότατο πρωινό. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Πώς μπορώ να τον βοηθήσω να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι απαράδεκτο και καθόλου δίκαιο για μένα;

Έσπασε το… νύχι σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Δες βήμα-βήμα πως να το φτιάξεις (Video)

Έσπασε το... νύχι σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Δες βήμα-βήμα πως να το φτιάξεις (Video)

Έσπασε το νύχι σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Δες το παρακάτω video και θα σου λύσει όλες σου τις απορίες! Παράλληλα, εαν έχετε ευαίσθητα νύχια που σπάνε εύκολα, δείτε εδώ τι φταίει και πως να το αντιμετωπίσετε

Κοιτάξτε τα νύχια σας και μάθετε αν κινδυνεύετε από σοβαρές νόσους

Ρίξτε μια καλή ματιά στα νύχια σας και μπορεί να παρατηρήσετε ανεπαίσθητες μεταβολές στην υφή ή το χρώμα. Αυτές οι ατέλειες μπορεί να μην μοιάζουν πολύ ανησυχητικές σε σας, αλλά στο εκπαιδευμένο μάτι ενός γιατρού μπορούν να παρέχουν πολύτιμες ενδείξεις για τη γενική υγεία σας.

Τα νύχια, αποτελούν μαζί με τη γλώσσα, δύο μέρη του σώματος τα οποία παρέχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του ατόμου από όσες νομίζετε. Παράλληλα δείτε πώς θα πείτε αντίο μια για πάντα στις ενοχλητικές παρανυχίδες με τον πιο φυσικό τρόπο!

Δείτε ποια πιθανή ασθένεια συνδέεται με τον εκάστοτε χρωματισμό ή γενικότερη όψη των νυχιών σας:

  • Λευκά νύχια: Ασθένειες του ήπατος, όπως η ηπατίτιδα
  • Κιτρινωπά, παχιά νύχια, τα οποία μεγαλώνουν με πολύ αργό ρυθμό: Ασθένειες των πνευμόνων, όπως το εμφύσημα.
  • Κιτρινωπά νύχια, τα οποία είναι ελαφρώς μπλε στην βάση τους: Διαβήτης
  • Κοκκινωπό υπόστρωμα στα νύχια: Καρδιακή νόσος
  • Νύχια που είναι “μισό άσπρο και μισό ροζ”: Νεφρική νόσος
  • Πολύ διάφανα ή λευκά νύχια: Ψωρίαση ή φλεγμονώδης αρθρίτιδα
  • Ακανόνιστες κόκκινες γραμμώσεις στην βάση των νυχιών: Λύκος ή νόσος του συνδετικού ιστού
  • Σκούρες γραμμώσεις κάτω από τα νύχια: Μελάνωμα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.