“Σεισμός” στον ΣΚΑΙ: Άγριος τσακωμός Μουτσινά – Μαλέσκου!

September 22, 2021


ΣΚΑΙ: Βγήκαν τα μαχαίρια στους διαδρόμους του Φαλήρου για τα μάτια της… Μόνικα.Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ιωάννα Μαλέσκου κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στην προσπάθεια διεκδίκησης συνέντευξης με την Ιτα…

...λίδα σταρ που βρίσκεται στη χώρα μας.Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωνές των δύο ακούστηκαν σε όλο το κτίριο με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε έξαλλη γιατί είχε κανονίσει εκείνη να κάνει την συνέντευξη της γοητευτικής Μπελούτσι,...

ΣΚΑΙ: Βγήκαν τα μαχαίρια στους διαδρόμους του Φαλήρου για τα μάτια της… Μόνικα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ιωάννα Μαλέσκου κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στην προσπάθεια διεκδίκησης συνέντευξης με την Ιταλίδα σταρ που βρίσκεται στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωνές των δύο ακούστηκαν σε όλο το κτίριο με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε έξαλλη γιατί είχε κανονίσει εκείνη να κάνει την συνέντευξη της γοητευτικής Μπελούτσι, ωστόσο ο Μουτσινάς κατάφερε να της αλλάξει τα σχέδια τελευταία στιγμή.

'Σεισμός' στον ΣΚΑΙ: Άγριος τσακωμός Μουτσινά - Μαλέσκου!

Στην αλλαγή αυτή συνετέλεσαν και τα πολύ χαμηλά νούμερα που έχει η εκπομπή της Μαλέσκου τις πρώτες μέρες της προβολής.

Μπροστά στον κίνδυνο να μην πάει καλά η πολυπόθητη συνέντευξη τελικά αποφασίστηκε να την κάνει ο Νίκος Μουτσινάς και να προβληθεί στο «Καλο Μεσημεράκι» το οποίο τα πάει πολύ καλά στη ζώνη του.

«Βόμβα» μεγατόνων: Φεύγει από τον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς;

Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως θα μπορούσε να συμβεί στο τηλεοπτικό σκηνικό, το οποίο θα αλλάξει πλήρως αν ισχύσει αυτή η περίπτωση, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι πιθανό να βρεθεί στην έξοδο από τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποτελεί ένα από τα μεγάλα «χαρτιά» του σταθμού του Φαλήρου και σε καμία περίπτωση οι δύο πλευρές δε θα ήθελαν να χωριστούν μεταξύ τους, μιας και η συνεργασία τους είναι για αμφότερους ευεργετική. Όταν, όμως, προκύπτουν διαφωνίες, δεν μπορεί κανείς να τις περάσει απαρατήρητες.

Στο Φάληρο δεν άρεσε ιδιαίτερα η τοποθέτηση Μουτσινά, ότι δε βλέπει τα ριάλιτι του καναλιού, δηλαδή το Big Brother και το Top Chef. Ο ίδιος, παράλληλα, θα είναι περιζήτητος παντού, αν διαφανεί ότι ελευθερώνεται, κάτι που φυσικά βάζει περισσότερη πίεση στον ΣΚΑΪ, παρά σε εκείνον.

Αν, όμως, έμενε ελεύθερος ο Μουτσινάς, ποιος θα μπορούσε να τον έχει στην παρέα του; Σύμφωνα με πληροφορίες, που έχουν διαρρεύσει, η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη, που ετοιμάζουν σύντομα την πρεμιέρα τους στο Mega, θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν μαζί του ξανά.

Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Καραβάτου

Η παρουσία ενός ακόμη δημοφιλούς παρουσιαστή θα βοηθούσε κι άλλο το Mega, που έχει ήδη επενδύσει σε αυτό τον τομέα αρκετά φέτος, ενώ οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες θα ένιωθαν άνετα από κάθε άποψη να… βρουν ξανά τον φίλο τους. Αν, πάντως, δεν πάει στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί τους, τότε σύντομα πρέπει να τον περιμένουμε σε κάποια εκπομπή των κοριτσιών ως καλεσμένο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.