Γυμνός άντρας πηδάει μέσα σε ένα κλουβί με λιοντάρια – Μόλις δείτε το λόγο θα σας κοπεί η ανάσα

September 21, 2021


Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο της Χιλής όταν ένας 20χρονος άντρας πήδηξε γuμνός μέσα σε ένα κλουβί με λιοντάρια και οι εικόνες προκαλούν σάλο, όπως ακριβώς και οι σοκαριστικές…

... εικόνες αυτής της λεοπάρδαλης που κατασπαράζει δύο λιοντάρια.Όταν ο άντρας πήδηξε μέσα στο κλουβί τα λιοντάρια άρχισαν να παίζουν μαζί του αλλά μόνο για λίγα λεπτά καθώς στη συνέχεια του επιτέθηκαν. Ο άντρας από τις κινήσεις του στο βίντεο που τον κατέγραψαν φαίνεται πως...

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε ζωολογικό κήπο της Χιλής όταν ένας 20χρονος άντρας πήδηξε γuμνός μέσα σε ένα κλουβί με λιοντάρια και οι εικόνες προκαλούν σάλο, όπως ακριβώς και οι σοκαριστικές εικόνες αυτής της λεοπάρδαλης που κατασπαράζει δύο λιοντάρια.

Όταν ο άντρας πήδηξε μέσα στο κλουβί τα λιοντάρια άρχισαν να παίζουν μαζί του αλλά μόνο για λίγα λεπτά καθώς στη συνέχεια του επιτέθηκαν. Ο άντρας από τις κινήσεις του στο βίντεο που τον κατέγραψαν φαίνεται πως μόνο φιλικές δεν ήταν οι διαθέσεις του καθώς αυτός ήταν ένας… ιδιαίτερος τρόπος για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου ενώ οι οδηγοί είναι σοκαρισμένοι

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα ατίθασο λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου με τα δόντια του.

Το λιοντάρι φαίνεται να βάζει τα πόδια του στο αυτοκίνητο και να πειράζει με τα δόντια του το χερούλι της πόρτας.

Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου αρχικά φαίνονται σαστισμένοι και σταματάνε για να δουν τι θα κάνει μετά το λιοντάρι.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αυτό το λιοντάρι κοιμόταν στην είσοδο ενός κτιρίου – Λίγα λεπτά μετά…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο βάζει το χέρι της στο κεφάλι, όταν καταλαβαίνει ότι το λιοντάρι θέλει να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δυο λιοντάρια περπατούσαν στην μέση του δρόμου όταν το ένα από αυτά έδειξε ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο με τους κίτρινους καθρέπτες.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», ανέφερε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο στο Latestsightings.com.

Το βίντεο τελειώνει με το λιοντάρι να κάνει κύκλους γύρω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός βάζει μπροστά σιγά σιγά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.