Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)

September 21, 2021


Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, ό…

...λα ανατράπηκαν μετά το βίντεο.Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτiκές......

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτiκές… περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

Επίσης, ένας απίστευτος χαμός προκλήθηκε πριν την τέλεση ενός γάμου, καθώς η νύφη, λίγο πριν μπει στην εκκλησία, αρνήθηκε να κάνει είσοδο και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μετά την ανακάλυψη που έκανε στον δρόμο προς το ναό.

Ράγισαν καρδιές σε γάμο – Η κίνηση του γαμπρού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης (Video)

Άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην δεξίωση του γάμου, όταν ο γαμπρός, με την βοήθεια δύο καλών του φίλων, κατάφερε να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους, αφήνοντάς τους… άφωνους.

Βλέπετε, ο γαμπρός είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έπειτα από ατύχημα που είχε με το μηχανάκι του. Όμως, την ημέρα του γάμου του στάθηκε και πάλι όρθιος, υποβασταζόμενος από τους δύο φίλους του, προκειμένου να προσφέρει τον πρώτο χορό στην σύζυγό του. Ενώ, μάρτυρες σ’ ένα ασυνήθιστο θέαμα έγιναν οι οικογένειες και οι καλεσμένοι ενός γάμου, όταν ο γαμπρός ζήτησε από τον ιερέα να σταματήσει για λίγο την τελετή.

Δείτε το βίντεο:

Σάλος: Νύφη ζητά για δώρο γάμου γενναίες καταθέσεις και υπόσχεται “πικάντικα” ανταλλάγματα στους καλεσμένους της

Μια νύφη από το Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ προσπάθησε να πείσει τους καλεσμένους στο γάμο της να της κάνουν δώρα 30 χιλ. δολαρίων, για να καλυφθεί το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης και το μηνιαίο ταξίδι του μέλιτος.

Η εξωφρενική προγαμιαία ανάρτηση της νύφης στο Facebook ανέβηκε στο Reddit κι έγινε viral. Στο ποστ της, η γυναίκα ζητά από τους καλεσμένους να μην φοβηθούν τον κορωνοϊό και να πάνε στο γάμο, έχοντας ετοιμάσει πρώτα τα πορτοφόλια τους.

Στόχος είναι το γαμήλιο ζευγάρι να συγκεντρώσει 20 χιλ. δολάρια-τόσο είναι το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης-ποσό που όπως γράφει η νύφη, φυσικά, θα επιστρέψει στους καλεσμένους μέσω των καταπληκτικών εδεσμάτων και των ποτών.

Θα ήταν καταπληκτικό, γράφει η νύφη στην ανάρτησή της, εάν καλυπτόταν το ποσό των 30 χιλ. δολαρίων, που απαιτείται για τον μήνα που θα περνούσε το νεόνυμφο ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, στην Ευρώπη.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Γαμπρός παράτησε τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας: Λίγες μέρες μετά εκεί έζησε το απόλυτο όνειρο!

Μάλιστα, η γυναίκα υπόσχεται και πικάντικα ανταλλάγματα σε όσους από τους καλεσμένους βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για προσφορές από 0 έως 1.000 δολάρια, η νύφη θα στείλει μια ευχαριστήρια κάρτα με το σημάδι των χειλιών της με κραγιόν.

Για δώρα από 1.000 έως 1.500 δολάρια οι καλεσμένοι θα λάβουν το στριγκάκι της νύφης. Για δώρα από 1.500 έως 2.500 δολάρια, το ζευγάρι θα προσφέρει μια καuτή νύχτα μαζί του, ενώ για προσφορές 3.500 έως 5.000 η νύφη υπόσχεται ένα προσωπικό πάρτι με τους νεόνυμφους.

Τώρα για δώρα 5.000 έως 6.500 δολαρίων, οι γενναιόδωροι καλεσμένοι θα πάνε μαζί με το ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, για να τους κακομάθουν, αλλά θα κοιμούνται στον καναπέ.

Νύφη ζητά για δώρο γάμου γενναίες καταθέσεις και υπόσχεται

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.