Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι αγχωμένος για τις εκλογές»

September 20, 2023


Ο ίδιος θα ήθελε να μείνει στην ΕλλάδαΜπορεί να έχει βρεθεί μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες αλλά δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι στιγμής ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ που αποτελεί και εκείνος ένα πρόσωπο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο σύντροφος του Στ. Κασσελάκη στο Πρωινό – Το Πρωινό – 19/09/2023″,”descript…

...ion":"Ο σύντροφος του Στ. Κασσελάκη στο Πρωινό - Το Πρωινό – 19/09/2023","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMy8wOS8xOS8wOC8yOV8xNl82NTA5NWJkY2VlZmEyLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT1M8S","uploadDate":"2023-09-19T08:30:37.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cvmr3jlo4url","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} Ο...

Ο ίδιος θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα

Μπορεί να έχει βρεθεί μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες αλλά δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι στιγμής ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ που αποτελεί και εκείνος ένα πρόσωπο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.




Ο Τάιλερ Μακμπέθ έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αγχωμένος για τις εκλογές!

Ολόκληρη η συνομιλία με τον δημοσιογράφο του σταθμού:

Δημοσιογράφος: Τάιλερ θα ήθελες να δεις την Ελλάδα;

Τάιλερ: Φυσικά γιατί όχι;

Δημοσιογράφος: Σου αρέσει εδώ;

Τάιλερ: Η Ελλάδα είναι υπέροχη ναι.

Δημοσιογράφος: Θέλεις να μου πεις που έχεις πάει στην Αθήνα; Είναι η πρωτη σου φορά εδώ;

Τάιλερ: Είναι η πέμπτη μου χρόνια εδώ.

Δημοσιογράφος: Πηγαίνεις στις Σπέτσες στο νησί;

Τάιλερ: Ναι συνεχώς

Δημοσιογράφος: Πώς αισθάνεσαι με τη δημοσιότητα αυτές τις μέρες;

Τάιλερ: Αφού είναι για καλό λόγο, είναι σπουδαίο.

Δημοσιογράφος: Είναι ο Στέφανος Kασσελάκης αγχωμένος για τις εκλογές;

Τάιλερ: Νομίζω ότι ο καθένας θα ήταν αγχωμένος για τις εκλογές αλλά θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή…. Θα δούμε

Δημοσιογράφος: Ποιο είναι το μήνυμα για την Κυριακή;

Τάιλερ: Το μήνυμα είναι «για τον κόσμο».

Δείτε βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.