Με 11 λέξεις «έβγαλε χoλή»: Καταπέλτης ο Αλέξης Κούγιας για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

September 20, 2023


Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».Αρχικά ο ποινικολόγος ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον ο Νίκος Μουτσινάς.«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε …

...�ώς δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ τώρα και να σχολιάσω...

Κούγιας κατά Σεργουλόπουλου: “Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος στη δημόσια τηλεόραση που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί”

Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τα έβαλε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά ο ποινικολόγος ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ τώρα και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Κατόπιν ο Αλέξης Κούγιας έριξε τα «βέλη» του στον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει πια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι.

Θα τον ρωτούν στο σχολείο ποιος είναι ο γονέας 1 και ποιος ο γονέας 2; Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί, τι αγωγή θα του δώσουν οι γονείς του. Πώς θα το αποκαλεί η δασκάλα; Πώς θα του απευθύνεται η δασκάλα; Είναι σύγχυση. Μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να είναι ευτυχισμένα και να μην είναι μπερδεμένα.

Πώς απέκτησε παιδί ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Δυο άντρες πως μπορούν να αποκτήσουν παιδί; Απαγορεύεται από τον νόμο μέσω παρένθετης μητέρας να υιοθετήσουν παιδί δύο ομοφυλόφιλοι. Αυτή είναι ευθεία παράβαση του νόμου και δε μπορείς δημοσίως να το λες» είπε ο Αλέξης Κούγιας.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.