«Κλαίει» όλη η Κως: Η 20χρονη Μαριάννα «Έσβησε» από ένα τσίμπημα κουνουπιού σε εκπαιδευτικό ταξίδι

September 20, 2023


Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου της 20χρονης δόκιμης του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα.Η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα, δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» ξαφνικά την Κυριακή (17/09), ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να απον…

...οναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Advertisement     Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη...

Θλίψη «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου της 20χρονης δόκιμης του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα.

Η οικογένεια και οι φίλοι της 20χρονης Μαριάννας Τσίγκα, δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που «έσβησε» ξαφνικά την Κυριακή (17/09), ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Advertisement

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης δοκίμου παραμένουν αδιευκρίνιστες και οι απαντήσεις να αναμένονται από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας, η οποίο βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία, οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση»

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Χρήστου Στυλιανίδη

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της Μαρίας – Άννας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.