Απίστευτο: Ποια η αστρονομική τιμή που πωλείται το κέρμα των 100 Δραχμών

September 20, 2023


Ποια η αστρονομική τιμή που πωλείται το κέρμα των 100 Δραχμών;Εντύπωση, θαυμασμό, αν όχι τίποτα άλλο προκαλεί η θέληση ορισμένων να πωλήσουν νομίσματα των 100 δραχμών.Τα γνωστά σε όλους 100ρικα με τον Μ. Αλέξανδρο και το αστέρι της Βεργίνας – στην τιμή ακόμα και των 5.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ορισμένοι έχουν αναρτήσει σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, αγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες διαθέτουν προ…

ς πώληση τα συγκεκριμένα νομίσματα με τιμές να κυμαίνονται κάτω από 50 ευρώ έως και το ποσό των 5.000 ευρώ.Την ώρα που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η τιμή πώλησης μίας λύρας Αγγλίας (παλαιάς κοπής) ανέρχεται σε ποσά άνω των 300 ευρώ. Το διαβάσαμε εδώ

Ποια η αστρονομική τιμή που πωλείται το κέρμα των 100 Δραχμών;

Εντύπωση, θαυμασμό, αν όχι τίποτα άλλο προκαλεί η θέληση ορισμένων να πωλήσουν νομίσματα των 100 δραχμών.

Τα γνωστά σε όλους 100ρικα με τον Μ. Αλέξανδρο και το αστέρι της Βεργίνας – στην τιμή ακόμα και των 5.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι έχουν αναρτήσει σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών, αγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες διαθέτουν προς πώληση τα συγκεκριμένα νομίσματα με τιμές να κυμαίνονται κάτω από 50 ευρώ έως και το ποσό των 5.000 ευρώ.

Την ώρα που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η τιμή πώλησης μίας λύρας Αγγλίας (παλαιάς κοπής) ανέρχεται σε ποσά άνω των 300 ευρώ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.