«Έστειλες τα παιδιά μας ενώ δεν έπρεπε»-«θα το ξανά έκανα»: Άγριος καβγάς του στρατηγού Φλώρου με μάνα θύματος

September 20, 2023


Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με το δυστύχημα στη Λιβύη το οποίο και είχε τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς από την Ελληνική αποστολή, είχαμε έντονο καυγά ανάμεσα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φλώρο και μητέρας τραυματία στο Ναυτικό Νοσοκομείο.Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση και η ένταση εκτροχιάστηκε όταν η μητέρας τραυματία ζήτησε από τον αρχηγό ΓΕΕΥΘΑ τον λόγο γιατί έστειλε τα παιδιά αποστράτευα στ…

...�ΕΥΘΑ τον λόγο γιατί έστειλε τα παιδιά αποστράτευα στην Λιβύη εκείνος της απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό. Με αποτέλεσμα η απάντηση να μην καλύπτει...

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με το δυστύχημα στη Λιβύη το οποίο και είχε τραγικό απολογισμό 5 νεκρούς από την Ελληνική αποστολή, είχαμε έντονο καυγά ανάμεσα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φλώρο και μητέρας τραυματία στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Άγριος καβγάς του στρατηγού Φλώρου με μάνα τραυματία

Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση και η ένταση εκτροχιάστηκε όταν η μητέρας τραυματία ζήτησε από τον αρχηγό ΓΕΕΥΘΑ τον λόγο γιατί έστειλε τα παιδιά αποστράτευα στην Λιβύη εκείνος της απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό. Με αποτέλεσμα η απάντηση να μην καλύπτει την μητέρα και να ξεφεύγει η συζήτηση η οποία σύμφωνα και με τις πληροφορίες τους άκουσε όλο το νοσοκομείο.

Η μητέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ζήτησε να απολογηθεί «γιατί έστειλε τα παιδιά απροστάτευτα στη Λιβύη».

Εντύπωση προκάλεσε η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό!

 «Έστειλες τα παιδιά μας απροστάτευτα σε εχθρική χώρα»

Ενώ είναι άξιο απορίας σύμφωνα και με δημοσιεύματα πως δεν έχει εμφανιστεί εισαγγελέας της τακτικής Δικαιοσύνης για να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες οι οποίοι βρίσκονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ενώ και οι αφηγήσεις των τραυματιών δεν κάνουν λόγο για σύγκρουση αλλά ανατίναξη!

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το iEidiseis μετέδωσε ότι «δεν ήταν σύγκρουση, ήταν έκρηξη», όπως υποστηρίζουν επιβαίνοντες στο μοιραίο πούλμαν που μετέφερε τα 19 μέλη της ελληνικής αποστολής για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Αυτό αναφέρουν ανώνυμες πηγές, προερχόμενες από το συγγενικό περιβάλλον στρατιωτικών επιβαινόντων στο μοιραίο πούλμαν και οι οποίοι είχαν την τύχη να διασωθούν.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 10 από τους τραυματίες στην Λιβύη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.