Λιβύη: Η τραγική ιστορία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο

September 20, 2023


Πέντε ήταν συνολικά τα θύματα του φρικτού τροχαίου που είχε η ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη την Κυριακή 17/9, η οποία είχε στόχο την παροχή βοήθειας μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.Ένα από τα θύματα ήταν και η 40χρονη νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας, Εύη Α. Η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου σκιαγράφησε το προφίλ της αδικοχαμένης νοσηλεύτριας, ενώ τηλεφωνικά μίλη…

...σε για εκείνη ο θείος της.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Γιώτα Κηπουρού, η 40χρονη στρατιωτικός μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία χάρη στον θείο της, ο οποίος ήταν ιπτάμενος και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια...

Πέντε ήταν συνολικά τα θύματα του φρικτού τροχαίου που είχε η ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη την Κυριακή 17/9, η οποία είχε στόχο την παροχή βοήθειας μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Ένα από τα θύματα ήταν και η 40χρονη νοσηλεύτρια της Πολεμικής Αεροπορίας, Εύη Α. Η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου σκιαγράφησε το προφίλ της αδικοχαμένης νοσηλεύτριας, ενώ τηλεφωνικά μίλησε για εκείνη ο θείος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Γιώτα Κηπουρού, η 40χρονη στρατιωτικός μπήκε στην Πολεμική Αεροπορία χάρη στον θείο της, ο οποίος ήταν ιπτάμενος και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής συνετρίβη.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τραγωδία την οποία βίωσε στο παρελθόν η συγκεκριμένη οικογένεια. Το 2005, ο αδελφός της Εύης σκοτώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης σε τροχαίο δυστύχημα, λίγο αφότου αγόρασε το καινούριο του, γρήγορο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών στο Tlive, τότε ο αδελφός της ήταν 23 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.