Οι followers της Μελιτά πρόσeξαν αυτό που έλειπε στα νυφικά της

September 20, 2023


«Αριστούργημα» έγραψαν οι followers της Τζένης Μελιτά στην ανάρτησή της με το δεύτερο από τα τρία νυφικά που φόρεσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη το περασμένο Σάββατο.Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης μετά από 9 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σε έναν γάμο βγαλμένο από άλλη εποχή. Σε αυτό βοήθησε τόσο ο χώρος που επέλεξαν, ο οποίος ή…

�οίος ήταν ένα τεράστιο κτήμα όπου το κεντρικό κτίριο - σπίτι έμοιαζε με παλιό αρχοντικό όσο και τα τρία νυφικά που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Τζένη Μελιτά.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.grΤο διαβάσαμε εδώ

«Αριστούργημα» έγραψαν οι followers της Τζένης Μελιτά στην ανάρτησή της με το δεύτερο από τα τρία νυφικά που φόρεσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη το περασμένο Σάββατο.

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης μετά από 9 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, σε έναν γάμο βγαλμένο από άλλη εποχή. Σε αυτό βοήθησε τόσο ο χώρος που επέλεξαν, ο οποίος ήταν ένα τεράστιο κτήμα όπου το κεντρικό κτίριο – σπίτι έμοιαζε με παλιό αρχοντικό όσο και τα τρία νυφικά που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.