Λ. Κανέλλη για Κασσελάκη: «Απίστευτο ότι η Αριστερά απέκτησε τον Κάπτεν Αμέρικα»

September 20, 2023


Αρκετά αιχμηρή απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.Η βουλευτής του ΚΚΕ, χαρακτήρισε Κάπτεν Αμέρικα, τον διεκδικητή της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Λ. Κανέλλη & Γ. Αράπογλου για το το “φαινόμενο” Κασσελάκη στους «Αταίριαστους» | 19/09/2023 “…

...,"description":"Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και ο γενικός διευθυντής της "Pulse", Γιώργος Αράπογλου, σχολιάζουν το "φαινόμενο" Κασσελάκη στους «Αταίριαστους».","thumbnailUrl":"https://imthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8wOS8xOS8wOC81MV8yMV82NTA5NjEwOTkzMWMxLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT13M20S","uploadDate":"2023-09-19T08:57:08.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cvmrj9isyn7l","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex...

Αρκετά αιχμηρή απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εμφανίστηκε η Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, χαρακτήρισε Κάπτεν Αμέρικα, τον διεκδικητή της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.




«Ο Κασσελάκης για μένα είναι Κάπτεν Αμέρικα. Το λέω και ως προς το Κάπτεν και ως προς το Αμέρικα. Η αριστερά είχε Καπετάν Γιώτη, είχε καπετάν Άρη, το ότι θα είχε και Κάπτεν Αμέρικα, δεν το φανταζόμουν» πρόσθεσε.
Η κυρία Κανέλλη σημείωσε ότι στο παρελθόν, όταν είχε εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας η ίδια είχε πει ότι πρόκειται για μια «trendy επιλογή σε ένα emo κόμμα. Και έπεσα μέσα».




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.