Απίστευτο περιστατικό! Μεθυσμένος 19χρονος κοιμήθηκε σε φέρετρο

September 17, 2021


Πρέπει να προσέχεις πού κοιμάσαι, πόσω μάλλον εάν είσαι μεθυσμένος.Αυτό που έκανε ένας νεαρός ρώσος, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή: Κοιμήθηκε σε φέρετρο και ξύπνησε με χειροπέδες.Ο… ατρόμητος 19χρο…

...νος από την πόλη Ουχτά της Ρωσίας, ήθελε απελπισμένα να ρίξει έναν υπνάκο, καθώς ήταν φέσι. Μην αντέχοντας το τσουχτερό κρύο, αναζήτησε ένα μέρος με θαλπωρή και το βρήκε σε ένα… φέρετρο στο οποίο μπήκε αφού έσπασε τη βιτρίνα ενός γραφείου τελετών.Τον ξύπνησαν απότομα οι αστυνομικοί...

Πρέπει να προσέχεις πού κοιμάσαι, πόσω μάλλον εάν είσαι μεθυσμένος.

Αυτό που έκανε ένας νεαρός ρώσος, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή: Κοιμήθηκε σε φέρετρο και ξύπνησε με χειροπέδες.

Ο… ατρόμητος 19χρονος από την πόλη Ουχτά της Ρωσίας, ήθελε απελπισμένα να ρίξει έναν υπνάκο, καθώς ήταν φέσι. Μην αντέχοντας το τσουχτερό κρύο, αναζήτησε ένα μέρος με θαλπωρή και το βρήκε σε ένα… φέρετρο στο οποίο μπήκε αφού έσπασε τη βιτρίνα ενός γραφείου τελετών.

Τον ξύπνησαν απότομα οι αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Βάσει της ρωσικής νομοθεσίας ο 19χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για φθορά ξένης περιουσίας.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε γuμναστήριο που προσφέρει τμήμα ύπνου σε κουρασμένους γονείς!

Μάνα 98 ετών μπήκε σε γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Λένε πως η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της, και ειδικά η έγνοια της γι’ αυτά, δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι όταν αυτά έχουν πια ανοίξει τα φτερά τους και, θεωρητικά, είναι περισσότερο σε θέση να φροντίσουν εκείνα τους γονείς τους παρά το αντίθετο.

Η 98χρονη Άντα Κίτινγκ πάντως, μια ανάσα πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας, όχι για να δεχθεί η ίδια φροντίδα αλλά για να φροντίσει τον 80χρονο γιο της, ο οποίος ζούσε ήδη εκεί.

Όπως εξηγεί η εφημερίδα Independent, μάνα και γιος ζουν μαζί μια ζωή, καθώς ο άνδρας δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Μάνα 98 ετών μπήκε σε γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Το 2016, μεταφέρθηκε σε οίκο ευγηρίας στο Λίβερπουλ, επειδή χρειαζόταν φροντίδα και υποστήριξη στην καθημερινότητά του, κι έναν χρόνο αργότερα τον ακολούθησε και η μητέρα του για να βοηθήσει στη φροντίδα του γιου της!

Μάνα 98 ετών μπήκε σε γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

«Λέω στον Τομ καληνύχτα στο δωμάτιό του, κάθε βράδυ, και την επόμενη μέρα μπαίνω και τον καλημερίζω» αφηγείται η 98χρονη σε τοπική εφημερίδα. «Όταν επιστρέφω πάντα ανοίγει τα χέρια του και μου κάνει μια μεγάλη αγκαλιά… Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά».

Ο 80χρονος άνδρας, που είναι ζωγράφος και διακοσμητής, λέει πως είναι χαρούμενος που έχει τη μητέρα του στον οίκο ευγηρίας. «Με φροντίζουν πολύ και είμαι χαρούμενος που βλέπω τη μητέρα μου, τώρα που ζει εδώ» λέει ο ίδιος.

Μάνα 98 ετών μπήκε σε γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Ο διευθυντής του γηροκομείου λέει πως μάνα και γιος είναι αχώριστοι. «Είναι πολύ σπάνιο να βλέπει κανείς μητέρες και τα παιδιά τους στο ίδιο γηροκομείο κι εμείς θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε τον χρόνο που περνάνε μαζί όσο πιο ξεχωριστό γίνεται».

Μάνα 98 ετών μπήκε σε γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.