Κακοκαιρία Daniel: «Τα αντιπλημμυρικά τους έργα ήταν απλά βιτρίνα» ξεσπά κάτοικος στη Θεσσαλία

September 16, 2023


Κάτοικοι της Θεσσαλίας προχώρησαν σε νέες καταγγελίες για τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία δεν άντεξαν την κακοκαιρία Daniel και καταστράφηκαν απ’ τις πλημμύρες, κάνοντας λόγο για «βιτρίνα».Έπειτα από τις μαρτυρίες για παρέμβαση στο ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, για το οποίο αναφέρεται ότι «ξηλώθηκε» ώστε να γίνει εκτροπή των νερών, κάτοικοι στην Καρδίτσα μιλούν και για άλλα αναχώματα που κατέρρευσ…

...αν. Την ίδια ώρα, πλημμυροπαθής ξεσπά για τα νεκρά ζώα από την κακοκαιρία.Πολλά από αυτά, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, βρίσκονται στον Σοφαδίτη ποταμό, περίπου 500 μέτρα από τα πρώτα σπίτια του Παλαμά.Σύμφωνα με κατοίκους στην περιοχή, τα αντιπλημμυρικά έργα που «έσπασαν»...

Κάτοικοι της Θεσσαλίας προχώρησαν σε νέες καταγγελίες για τα αντιπλημμυρικά έργα τα οποία δεν άντεξαν την κακοκαιρία Daniel και καταστράφηκαν απ’ τις πλημμύρες, κάνοντας λόγο για «βιτρίνα».

Έπειτα από τις μαρτυρίες για παρέμβαση στο ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, για το οποίο αναφέρεται ότι «ξηλώθηκε» ώστε να γίνει εκτροπή των νερών, κάτοικοι στην Καρδίτσα μιλούν και για άλλα αναχώματα που κατέρρευσαν. Την ίδια ώρα, πλημμυροπαθής ξεσπά για τα νεκρά ζώα από την κακοκαιρία.

Πολλά από αυτά, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, βρίσκονται στον Σοφαδίτη ποταμό, περίπου 500 μέτρα από τα πρώτα σπίτια του Παλαμά.

Σύμφωνα με κατοίκους στην περιοχή, τα αντιπλημμυρικά έργα που «έσπασαν» από την πίεση του νερού που ποτέ δεν ενισχύθηκαν παρά τις προειδοποιήσεις τους. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για «έργα βιτρίνας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.