Ιωάννινα: «Μας ξεγέλασαν και μας έλεγαν ενοχλητικούς που καλούσαμε συχνά» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης

September 16, 2023


Ιωάννινα: «Να τρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους όταν δεν είναι καλά, γιατί εμένα με ξεγέλεσαν»… Πανελλήνιο σπαραγμό προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης φοιτήτριας που πέθανε ξαφνικά από αμυγδαλίτιδα.«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακ…

...ό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;» λέει ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας που μίλησε στο Μega.Ο πατέρας της 20χρονης ανέφερε ότι είχε τόσο τακτική επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς της κόρης του που μάλιστα κάποια στιγμή είχαν χαρακτηρίσει τους γονείς «ενοχλητικούς».Στη...

Ιωάννινα: «Να τρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους όταν δεν είναι καλά, γιατί εμένα με ξεγέλεσαν»… Πανελλήνιο σπαραγμό προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης φοιτήτριας που πέθανε ξαφνικά από αμυγδαλίτιδα.

«Με πνίγει η θλίψη για το παιδί μου. Μας έλεγαν ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή της κι ότι θα βγει σύντομα. Για αυτό δεν θορυβηθήκαμε ιδιαίτερα. Μία αμυγδαλίτιδα σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πόσο σοβαρό μπορεί να είναι;» λέει ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας που μίλησε στο Μega.

Ο πατέρας της 20χρονης ανέφερε ότι είχε τόσο τακτική επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς της κόρης του που μάλιστα κάποια στιγμή είχαν χαρακτηρίσει τους γονείς «ενοχλητικούς».

Στη συνέχεια ο πατέρας σημείωσε ότι ο πρώτος ιατροδικαστής διέγνωσε ότι η 20χρονη φοιτήτρια «έφυγε» από την αμυγδαλίτιδα, αλλά τόνισε ότι θα πάρει χρόνο ώστε να μάθουν τα ακριβή αίτια θανάτου της κόρης τους.

Καταλήγοντας ο πατέρας της 20χρονης τόνισε: «Να προσέχουν οι γονείς τα παιδιά τους, όταν ακούν ότι δεν είναι καλά. Να τρέχουν κοντά τους, γιατί εμένα με ξεγέλασαν και μου έλεγαν ότι το παιδί μου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αυτή είναι η συμβουλή μου, αυτό έχω καταλάβει από όλη αυτή την τραγωδία».

Η νεκροψία δεν «έδειξε» γιατί πέθανε η 20χρονη

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο άψυχο σώμα της 20χρονης Παρασκευής, με καταγωγή από τη Χίο, επιβεβαιώνει την οξεία πυώδη αμυγδαλίτιδα, χωρίς όμως να δίνει απαντήσεις σε σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα για την κατάρρευση του οργανισμού της και τον θάνατό της.

Θα χρειαστεί η ολοκλήρωση τόσο των ιστολογικών όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ μείζονος σημασίας αναμένεται να είναι και η μελέτη του ιατρικού φακέλου της άτυχης κοπέλας.

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης από τη Θεσσαλονίκη είναι ο τεχνικός σύμβουλος, ο οποίος έδωσε και τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία-νεκροτομή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.