Βίντεο τρόμου από κρυφή κάμερα – 25χρονη μητέρα κατέγραψε «φάντασμα» να κάνει κάτι φρικιαστικό στο μωρό της

September 16, 2023


Βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της! Επίσης, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους.Συγκεκριμένα, η 25χρονη μητέρα, Heather Brough, η οποία ζει με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της …

...Josh Higgins, άρχισε να πιστεύει πως ένα φάντασμα ζει στο σπίτι τους, όταν ένα βράδυ εντόπισε τρεις μεγάλες μελανιές στο μάγουλο της κόρης της.Σύμφωνα με την ίδια, όταν είδαν τα τραύματα αποφάσισαν να ελέγξουν την κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο της μικρής, καθώς υποπτεύονταν...

Βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της! Επίσης, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη μητέρα, Heather Brough, η οποία ζει με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της Josh Higgins, άρχισε να πιστεύει πως ένα φάντασμα ζει στο σπίτι τους, όταν ένα βράδυ εντόπισε τρεις μεγάλες μελανιές στο μάγουλο της κόρης της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν είδαν τα τραύματα αποφάσισαν να ελέγξουν την κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο της μικρής, καθώς υποπτεύονταν πως ίσως γρατζουνάει τον εαυτό της ενώ κοιμάται. Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν μία ανδρική φιγούρα να τριγυρνά γύρω από την κούνια του παιδιού και λίγο μετά να εξαφανίζεται ως διά μαγείας.

Οι δύο γονείς ψάχνουν πλέον τρομοκρατιμένοι για νέο σπίτι ώστε να ξεφύγουν από το «στοιχειωμένο χώρο τους», αφού ειδικοί επιβεβαίωσαν πως υπάρχει «μεταφυσική δραστηριότητα». «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση μόλις είδε το βίντεο.

Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή – Δεν πίστευαν αυτό που είδαν (Video)

Κάτι μοναδικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού που είχε τοποθετηθεί από τους ιδιοκτήτες στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικίας τους. Μάλιστα, μόλις πήραν στα χέρια τους το υλικό και είδαν το βίντεο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Ντρέικ που βρίσκεται σε υψόμετρο στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, όλα έδειχναν ιδιαίτερα ήσυχα στην αυλή του σπιτιού. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα τα πάντα άλλαξαν. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του νησιού στις 4:00 έκανε την εμφάνισή της μία αρκούδα στην αυλή. Ενώ, μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της και πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την πρόσεχε.

Αρχικά, ξεκίνησε την έρευνά της στο σημείο και περισσότερο στο… μπάρμπεκιου. Στην συνέχεια πήδηξε τον φράκτη και βρέθηκε μπροστά στην κάμερα. Αφού την επεξεργάστηκε για λίγο, αποφάσισε να συνεχίσει τον δρόμο της και να αποχωρήσει από το σημείο.

Ωστόσο, τα πλάνα από το βίντεο κατάφεραν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μια και με το που ανέβηκε στα social media έγινε viral, κυρίως για το γεγονός πως η αρκούδα είχε φτάσει πολύ κοντά στην κάμερα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.