«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας, ήταν πάρα πολύ δύσκολο» – Η εξομολόγηση του Σαντικά για το μοναχικό καλοκαίρι χωρίς τη Νάργε…

September 13, 2023


Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε τον Χρήστο Σαντικάι και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου του έκανε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή του ως μπαμπάς ενός παιδιού και την σχέση του με την Λάουρα Νάργες.Ο ίδιος αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε μακριά από την οικογένειά του (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την απουσία του από τα γενέθλιά της), ενώ απάντ…

...0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Ο ίδιος αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε μακριά από την οικογένειά του (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την απουσία του από τα γενέθλιά της), ενώ απάντησε και για...

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε τον Χρήστο Σαντικάι και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου του έκανε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή του ως μπαμπάς ενός παιδιού και την σχέση του με την Λάουρα Νάργες.


Ο ίδιος αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε μακριά από την οικογένειά του (δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για την απουσία του από τα γενέθλιά της), ενώ απάντησε και για την βάφτιση του μπέμπη τους, η οποία θα γίνει πολύ σύντομα (δείτε εδώ το εντυπωσιακό μέρος που έχουν επιλέξει για το πάρτι των πρώτων γενεθλίων του).

Η εξομολόγηση του Χρήστου Σαντικάι για το μοναχικό καλοκαίρι χωρίς την Λάουρα Νάργες και τον γιο τους

«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ξέραμε εξ’ αρχής ότι θα τα έχουμε αυτά, γιατί είναι οι δουλειές μας έτσι. Θα ήθελα το πρώτο καλοκαίρι να το ζήσω μαζί με τον γιο μου, αλλά εντάξει, δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Ο γιος μας είναι πιστός στον ρυθμό της μουσικής. Λέει μαμά, μπαμπά. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος. Την ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν έγινε μαμά, ήρθαν κι άλλα συναισθήματα που δεν το περιμένεις».

Όσον αφορά στο μωρό τους, εξήγησε: «Θα τον πούμε Αλέξανδρο», όχι λόγο παράδοσης, αλλά επειδή τους άρεσε το όνομα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.