Survivor All Star 2: “Έσπασε” τη σιωπή του ο Γιώργος Λιανός – Η μεγάλη αποκάλυψη για το ριάλιτι (Video)

September 13, 2023


Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα Breakfast@Star. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τί θα γίνει με το Survivor. Ενώ, αυτά είναι τα επικρατέστερα πρόσωπα για τον νέο κύκλο!«Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε για Άγιο Δομίνικο. Θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει», δηλώνει ο Γιώργος Λιανός για το νέο project επιβίωσης του ΣΚΑΪ.«Το ριάλιτι δεν θα είναι σκληρό. Δεν θα τρώνε κατσ…

...αρίδες οι παίκτες, το πράγμα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Θα είναι λίγο ζόρικο που θα είμαι πάλι μακριά από την οικογένειά μου αλλά τι να κάνουμε;», συμπληρώνει ο παρουσιαστής.Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιανός διευκρινίζει για το μέλλον του Survivor και του The Voice: «Το...

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα Breakfast@Star. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τί θα γίνει με το Survivor. Ενώ, αυτά είναι τα επικρατέστερα πρόσωπα για τον νέο κύκλο!

«Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε για Άγιο Δομίνικο. Θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει», δηλώνει ο Γιώργος Λιανός για το νέο project επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Το ριάλιτι δεν θα είναι σκληρό. Δεν θα τρώνε κατσαρίδες οι παίκτες, το πράγμα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Θα είναι λίγο ζόρικο που θα είμαι πάλι μακριά από την οικογένειά μου αλλά τι να κάνουμε;», συμπληρώνει ο παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιανός διευκρινίζει για το μέλλον του Survivor και του The Voice: «Το Voice δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον. Για το Survivor δεν έχω ιδέα, έχουμε κάνει focus τώρα αλλού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.