Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου & Δήμητρας Βαμβακούση: Ξεπερνούν τους 500 οι καλεσμένοι – Ποιος θα επιμεληθεί το χτένισμα της νύφης και ποιος θα τραγουδήσε…

September 13, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε 11 ημέρες από σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όπως πρόδωσε το προσκλητήριο που δημοσίευσε ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ) και οι πρώτες πληροφορίες για το μυστήριο και το γλέντι έχουν διαρρεύσει.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του …

...e64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα,...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε 11 ημέρες από σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όπως πρόδωσε το προσκλητήριο που δημοσίευσε ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ) και οι πρώτες πληροφορίες για το μυστήριο και το γλέντι έχουν διαρρεύσει.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι που έχουν λάβει το προσκλητήριο έφτασε ηλεκτρονικά, μέσω κινητού, σε περίπου 600 καλεσμένους. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό και κοστούμι (δείτε εδώ τι θα φορέσει ο Ντάνος), ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ποιος θα τραγουδήσει στο γλέντι του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Όσον αφορά στο γλέντι, ο μέλλοντας γαμπρός και η νύφη έχουν κλείσει έναν πολύ αγαπημένο τους τραγουδιστή για να διασκεδάσουν και να χορέψουν μαζί με τους συγγενείς τους, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον οποίο ο νικητής του πρώτου Survivor είναι πολύ καλός φίλος.

Γιατί καθυστέρησαν οι γαμήλιες πρόβες

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, κάνοντας γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γuμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.