Blue Horizon: Νέες μαρτυρίες για το θάνατο του Αντώνη – Τα πρώτα λόγια της συζύγου του προφυλακισμένου ύπαρχου

September 12, 2023


Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, από το πλήρωμα του Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της συζύγου του προφυλακισμένου ύπαρχου.Μιλώντας χθες (11/9) στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο καβοδέτης του λιμανιού του Πειραιά που διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε…

... συμβεί. Ωστόσο είπε πως είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει να τον βοηθήσει με τον ίδιο να φτάνει στο σημείο όταν ο άτυχος 36χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.«Εγώ ήμουν δίπλα στο Blue Horizon εκεί που είχε τους κάβους. Πέρασα έτσι όπως φαίνεται και στο βίντεο,...

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, από το πλήρωμα του Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της συζύγου του προφυλακισμένου ύπαρχου.

Μιλώντας χθες (11/9) στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο καβοδέτης του λιμανιού του Πειραιά που διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε συμβεί. Ωστόσο είπε πως είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει να τον βοηθήσει με τον ίδιο να φτάνει στο σημείο όταν ο άτυχος 36χρονος είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

«Εγώ ήμουν δίπλα στο Blue Horizon εκεί που είχε τους κάβους. Πέρασα έτσι όπως φαίνεται και στο βίντεο, πέρασα από τον καταπέλτη. Μόνο εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή γιατί ο άλλος (καβοδέτης) ήταν πίσω στη μεριά του «Έλυρος». Έχει φύγει το Blue Horizon και επέπλεε στο νερό. Δεν φαινόταν τίποτα. Μόνο τα ρούχα του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: « «Ήταν εκεί ένας πράκτορας, αυτός μίλαγε στο τηλέφωνο. Από αυτόν έμαθα ότι έχει πέσει άνθρωπος στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη φορά. Άμα βλέπεις αυτά τα πράγματα, πως να μην σοκαριστείς δηλαδή; Πνίγεται ο άνθρωπος και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ δεν ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή που έπεσε. Εγώ πήγα όταν ήταν νεκρός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.