Blue Horizon-Δολοφονία Αντώνη: Συγκλονισμένοι μέχρι και οι συγγενείς των κατηγορουμένων – «Τι έπαθαν; Σχιζοφρένεια;»

September 12, 2023


Blue Horizon: Η μητέρα του λοστρόμου και η θεία του ύπαρχου του μοιραίου πλοίου είναι σοκαρισμένες από τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά.Ούτε οι ίδιοι οι συγγενείς των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, των 4 μελών του Blue Horizon, μπορούν να πιστέψουν τα όσα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου.Η μητέρα του λοστ…

...�ραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου.Η μητέρα του λοστρόμου του Blue Horizon και η θεία του ύπαρχου, μίλησαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό» και σε κατάσταση σοκ, αμφότερες, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στα μοιραία λεπτά που...

Blue Horizon: Η μητέρα του λοστρόμου και η θεία του ύπαρχου του μοιραίου πλοίου είναι σοκαρισμένες από τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά.

Ούτε οι ίδιοι οι συγγενείς των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, των 4 μελών του Blue Horizon, μπορούν να πιστέψουν τα όσα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά και οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου.

Η μητέρα του λοστρόμου του Blue Horizon και η θεία του ύπαρχου, μίλησαν στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό» και σε κατάσταση σοκ, αμφότερες, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη στα μοιραία λεπτά που έφεραν την τραγωδία.

«Είναι ένα καλότατο παιδί και τίποτα άλλο. Όλο το χωριό να ρωτήσετε αυτό θα σας πούνε. Η δουλειά του είναι αυτή. Να είναι εκεί στον καταπέλτη. Από εκεί και πέρα τι έγινε, τι δεν έγινε, δεν είδα τηλεόραση, δεν είδα τίποτα», ανέφερε η μητέρα του λοστρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.