Πλήθος κόσμου στα Χανιά – Υποδέχθηκαν τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη και την ακολούθησαν στην εκκλησία

September 9, 2021


Στη 1 το μεσημέρι πρόκειται να τελεστεί η κηδεία του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά και έτσι πλήθος κόσμο έχει συγκεντρωθεί από το πρωί προκειμένου να παρακολουθήσει την άφιξη της σορού του και ν…

...α την ακολουθήσει μέχρι την εκκλησία.Εκεί, η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι και τις 12 προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι από όλη την Κρήτη. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ...

Στη 1 το μεσημέρι πρόκειται να τελεστεί η κηδεία του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά και έτσι πλήθος κόσμο έχει συγκεντρωθεί από το πρωί προκειμένου να παρακολουθήσει την άφιξη της σορού του και να την ακολουθήσει μέχρι την εκκλησία.

Εκεί, η σορός του Μίκη Θεοδωράκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι και τις 12 προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν άνθρωποι από όλη την Κρήτη.

Χθες, στις 9 το βράδυ, το φέρετρο με τη σορό του, υπό την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά, έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά, με το πλοίο «Blue Galaxy» με προορισμό τα Χανιά.

Στο λιμάνι βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του κορυφαίου δημιουργού, ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πολίτες που θέλησαν να τιμήσουν τον διάσημο μουσικοσυνθέτη.

Εικόνες από τα Χανιά λίγο πριν την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη

Πομπή Μίκη Θεοδωράκη Χανιά

Μίκης Θεοδωράκης σορός
Χανιά κηδεία Μίκη Θεοδωράκη

Η απάντηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη για την απουσία της από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη

Τη δική της απάντηση σε όσα λέγονται μετά την απουσία της από την τελετή αποχαιρετισμού που έγινε προς τιμήν του πατέρα της, Μίκη, θέλησε να δώσει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, λίγο πριν την άφιξή της στα Χανιά.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ήταν λακωνική καθώς μόλις είχε φτάσει στην Κρήτη όπου θα τελεστεί σήμερα (9/9) η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, με τη σορό του κορυφαίου συνθέτη να φτάνει στα Χανιά πριν από λίγη ώρα.

«Με ενδιαφέρει μόνο η κηδεία του πατέρα μου. Ο πόνος μου είναι πολύ μεγάλος και θέλω η κηδεία να είναι αντάξια του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.