Κακοκαιρία Daniel: «Μια γιαγιά επιπλέει στην κουζίνα είναι πνιγμένη» – Σοκαριστική μαρτυρία άνδρα από την περιοχή του Παλαμά

September 8, 2023


Στιγμές αγωνίας ζουν οι κάτοικοι του Παλαμά, μια κωμόπολη στο νομό Καρδίτσας με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται από την κακοκαιρία Daniel (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη ενημέρωση) με το νερό να έχει πλημμυρίσει σχεδόν όλη την έκταση του οικισμού.Οι κάτοικοι κάνουν την απόλυτη κραυγή αγωνίας τόσο για άμεσους απεγκλωβισμούς και για παροχή νερού σε όσους έχουν επιζήσει, όσο και τα σπίτια, που έχουν γ…

...9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Οι κάτοικοι κάνουν την απόλυτη κραυγή αγωνίας τόσο για άμεσους απεγκλωβισμούς και για παροχή νερού σε όσους έχουν επιζήσει, όσο και τα σπίτια, που έχουν γεμίσει νερό...

Στιγμές αγωνίας ζουν οι κάτοικοι του Παλαμά, μια κωμόπολη στο νομό Καρδίτσας με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται από την κακοκαιρία Daniel (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη ενημέρωση) με το νερό να έχει πλημμυρίσει σχεδόν όλη την έκταση του οικισμού.


Οι κάτοικοι κάνουν την απόλυτη κραυγή αγωνίας τόσο για άμεσους απεγκλωβισμούς και για παροχή νερού σε όσους έχουν επιζήσει, όσο και τα σπίτια, που έχουν γεμίσει νερό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν νεκρά σώματα στο εσωτερικό τους.

Σοκαριστική είναι μάλιστα η μαρτυρία ενός άνδρα στην εκπομπή ”Δεκατιανοί” την Παρασκευή 8/9, ο οποίος μέσα από ζωντανή σύνδεση έκανε λόγο για νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα, που είδε σε διπλανό σπίτι, με το άψυχο σώμα της να επιπλέει στην κουζίνα του. Οι στιγμές και οι μαρτυρίες είναι γροθιά στο στομάχι, καθώς η ανησυχία όλων έγκειται στο τι θα βρεθεί κάτω από τους όγκους νερού.

Σοκαριστική μαρτυρία για πνιγμένη γυναίκα στην περιοχή του Παλαμά

«Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στην κουζίνα είναι πνιγμένη. Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Υπάρχουν εδώ πολλά γερόντια, αυτά τα ανθρωπάκια, τα καημένα….», είπε μεταξύ άλλων ο άνδρας από την περιοχή του Παλαμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.