Κακοκαιρία Daniel: Φόρτωσαν τη γιαγιά της συζύγου του Βισκαδουράκη με βάρκα από το γκρεμισμένο σπίτι της

September 8, 2023


Το πρωί της Παρασκευής (8/9) ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Αταίριαστοι” με τον ηθοποιό να περιγράφει όσα έχουν συμβεί στον τόπο καταγωγής της συζύγου του από την κακοκαιρία Daniel.Ο λόγος για τα χωριά της Καρδίτσας, που έχουν ζήσει την απόλυτη καταστροφή με πολλά από αυτά να πλημμυρίζουν ολόκληρα – με βίντεο να δείχνουν μόνο τις στέγες των σπιτιών, καθώς το νερό ξεπερ…

...48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Ο λόγος για τα χωριά της Καρδίτσας, που έχουν ζήσει την απόλυτη καταστροφή με πολλά από αυτά να πλημμυρίζουν ολόκληρα - με βίντεο να δείχνουν μόνο τις στέγες των σπιτιών, καθώς το νερό ξεπερνούσε τα...

Το πρωί της Παρασκευής (8/9) ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Αταίριαστοι” με τον ηθοποιό να περιγράφει όσα έχουν συμβεί στον τόπο καταγωγής της συζύγου του από την κακοκαιρία Daniel.


Ο λόγος για τα χωριά της Καρδίτσας, που έχουν ζήσει την απόλυτη καταστροφή με πολλά από αυτά να πλημμυρίζουν ολόκληρα – με βίντεο να δείχνουν μόνο τις στέγες των σπιτιών, καθώς το νερό ξεπερνούσε τα 2 μέτρα.

Οι μαρτυρίες του Θανάση Βισκαρουδάρη για το χωριό της συζύγου του στην Καρδίτσα

Σοκαριστική ήταν μάλιστα η κατάθεση του Θανάση Βισκαδουράκη σχετικά με τον τρόπο, που απεγκλώβισαν την γιαγιά της συζύγου του από το σπίτι της, που γκρεμιζόταν, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο της εκπομπής η γυναίκα μεταφέρθηκε με φουσκωτή βάρκα σε άλλο σπίτι.

«Στο βίντεο είναι το σπίτι μας! Εκεί βγάζουν και σώζεται η γιαγιά τους. Έπεσε το πλίθινο σπίτι της και ένας περαστικός τη φόρτωσε με μία βάρκα Jumbo, 95 χρονών, μπρούμητα», είπε μεταξύ άλλων Ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.