Τόσο κοστίζει με την έκπτωση: Η πιο στιλάτη κουμπάρα η Σμαράγδα Καρύδη, όλες στο γάμο ρωτούσαν για το φόρεμά της

September 8, 2023


Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν μία εκ των κουμπάρων στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του συζύγου της, Στράτου Πατσατζή και στη βάφτιση του δύο ετών γιου τους, Νικόλα, η οποία έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε.Ειδικότερα, η ηθοποιός, που δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το απίστευτο φόρεμά που επέλεξε να φορέσει.Η κουμπάρα έκανε…

...η έκανε την ιδανική εμφάνιση κουμπάρας σε γάμοΗ κουμπάρα έκανε ην τέλεια εμφάνιση για την περίσταση με το μπλέ φόρεμα με τα βολάν, από την εταιρεία Nash, το οποίο κοστίζει με την έκπτωση 168 ευρώ και διατίθεται σε 5 χρώματα.Εντυπωσιακό το φόρεμα της Σμαράγδας ΚαρύδηΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν μία εκ των κουμπάρων στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του συζύγου της, Στράτου Πατσατζή και στη βάφτιση του δύο ετών γιου τους, Νικόλα, η οποία έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε.

Ειδικότερα, η ηθοποιός, που δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το απίστευτο φόρεμά που επέλεξε να φορέσει.

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την ιδανική εμφάνιση κουμπάρας σε γάμο

Η κουμπάρα έκανε ην τέλεια εμφάνιση για την περίσταση με το μπλέ φόρεμα με τα βολάν, από την εταιρεία Nash, το οποίο κοστίζει με την έκπτωση 168 ευρώ και διατίθεται σε 5 χρώματα.

Εντυπωσιακό το φόρεμα της Σμαράγδας Καρύδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.