«Ηχηρό» παρών στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη από τον πατέρα της μικρής Μελίνας που πέθανε σε επέμβαση – Ξέσπασε σε λυγμούς: «Να μην ξεχαστεί» (video)

September 8, 2023


Στην κηδεία του Αντώνη Καρυώτη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» παρευρέθηκε ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο μετά από χειρουργείο το οποίο έκανε για κρεατάκια.Μιλώντας στο cretalive.gr ο πατέρας της Μελίνας τόνισε πως ο θάνατος του Αντώνη δεν πρέπει να ξεχαστεί, όπως δεν πρέπει να ξεχαστεί και η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμ…

...πη.«Θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να μην ξεχάσει το γεγονός. Τώρα είναι όλοι εξοργισμένοι. Εγώ μετά από 7,5 χρόνια βρίσκομαι ακόμη στα δικαστήρια», σημείωσε.«Ο κόσμος του Αγίου Νικολάου να μην ξεχάσει», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Όλη η Κρήτη...

Στην κηδεία του Αντώνη Καρυώτη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» παρευρέθηκε ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο μετά από χειρουργείο το οποίο έκανε για κρεατάκια.

Μιλώντας στο cretalive.gr ο πατέρας της Μελίνας τόνισε πως ο θάνατος του Αντώνη δεν πρέπει να ξεχαστεί, όπως δεν πρέπει να ξεχαστεί και η τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη.

«Θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να μην ξεχάσει το γεγονός. Τώρα είναι όλοι εξοργισμένοι. Εγώ μετά από 7,5 χρόνια βρίσκομαι ακόμη στα δικαστήρια», σημείωσε.

«Ο κόσμος του Αγίου Νικολάου να μην ξεχάσει», είπε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Όλη η Κρήτη εκεί: Τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη, το χαμογελαστό παιδί από τον Άγιο Νικόλαο – Συντετριμμένα τα 9 αδέλφια του τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία (photos)

Τον Αντώνη Καρυώτη αποχαιρετά ο κόσμος της Κρήτης, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, στη γενέτειρά του, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον 36χρονο, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έπεσε θύμα της εγκληματικής συμπεριφοράς των δύο μελών του πληρώματος του Blue Ηοrizon.

Συντετριμμένα τα εννέα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού συνοδεύουν τον Αντώνη στην τελευταία του κατοικία, με ένα μεγάλο «γιατί» και ζητώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το έγκλημα που έγινε στην πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραιά.

Πριν από λίγη ώρα, έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό του 36χρονου το οποίο υποδέχθηκαν τα αδέλφια και οι φίλοι του ένω στις 12 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Στην τελετή δίνουν το παρών και οικογενειακοί φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη από τις Εργατικές Κατοικίες του Αγίου Νικολάου με τη γειτονιά να έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το θάνατο ενος αξιαγάπητου μέλους της.

Αντώνης Καρυώτης

Αντώνης Καρυώτης

Αντώνης Καρυώτης

Αντώνης Καρυώτης

Αντώνης Καρυώτης

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.