Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στο Blue Horizon – Ο λιμενικός που είχε βάρδια έφυγε πρόωρα

September 7, 2023


Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά, όπου εργαζόμενοι του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν επανειλημμένα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί, φέρνουν στο φως το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως είπε, ο λιμενικός που είχε βάρδια έφυγε πρόωρα.Όσον αφορά το Λιμενικό Σώμα και την ύπαρξη ή όχι αξιωματικού την ώρα του συμβάντος, ο Βα…

...σίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αξιωματικός ο λιμενικός που ήταν σε βάρδια, όμως φαίνεται πως εκείνη την ώρα είχε φύγει πρόωρα από την θέση του.Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπήρχε ένας διαπληκτισμός μεταξύ αλλοδαπών στα εκδοτήρια του λιμανιού...

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στο λιμάνι του Πειραιά, όπου εργαζόμενοι του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν επανειλημμένα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί, φέρνουν στο φως το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως είπε, ο λιμενικός που είχε βάρδια έφυγε πρόωρα.

Όσον αφορά το Λιμενικό Σώμα και την ύπαρξη ή όχι αξιωματικού την ώρα του συμβάντος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αξιωματικός ο λιμενικός που ήταν σε βάρδια, όμως φαίνεται πως εκείνη την ώρα είχε φύγει πρόωρα από την θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπήρχε ένας διαπληκτισμός μεταξύ αλλοδαπών στα εκδοτήρια του λιμανιού στον Πειραιά.

Επίσης, φαίνεται να υπήρχε άλλος ένα λιμενικός προς την πλευρά του πλοίου «Έλυρος», που αναχωρούσε την ίδια ώρα, αλλά να μην είχε ορατότητα στο επίμαχο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.