Blue Horizon: Οι απελπισμένες προσπάθειες του 36χρονου να επιζήσει – «Σώστε τον, σώστε τον» (Βίντεο)

September 6, 2023


Μαρτυρικές ώρες φαίνεται, πως έζησε ο 36χρονος, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά καθώς εργαζόμενος από το Blue Horizon δεν άφησε τον άνδρα με μπει με καθυστέρηση στο πλοίο και τον πέταξε στη θάλασσα.Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, που στέρησε τη ζωή του ανθρώπου προκαλεί την απόλυτη φρίκη για την ελληνική κοινωνία. Μέσα από βίντεο, που διαρρέουν από επιβάτες του …

...W5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, που στέρησε τη ζωή του ανθρώπου προκαλεί την απόλυτη φρίκη για την ελληνική κοινωνία. Μέσα από βίντεο, που διαρρέουν από επιβάτες του πλοίου και...

Μαρτυρικές ώρες φαίνεται, πως έζησε ο 36χρονος, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά καθώς εργαζόμενος από το Blue Horizon δεν άφησε τον άνδρα με μπει με καθυστέρηση στο πλοίο και τον πέταξε στη θάλασσα.


Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, που στέρησε τη ζωή του ανθρώπου προκαλεί την απόλυτη φρίκη για την ελληνική κοινωνία. Μέσα από βίντεο, που διαρρέουν από επιβάτες του πλοίου και άλλων, που βρίσκονταν στο λιμάνι έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα πιο φρικιαστικές εικόνες.

Δείτε επίσης: Blue Horizon: «Ας τον εσπρώχναν μέσα, ας τον πλάκωναν στις κλοτσιές» – Παροξυσμός με τη δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου

Ανατριχιαστικό βίντεο από το λιμάνι του Πειραιά με τον 36χρονου που έχασε τη ζωή του

Πιο αναλυτικά, δημοσιεύτηκε από χρήστη του twitter βίντεο, με τον άτυχο να προσπαθεί να κολυμπήσει στο λιμάνι και πιαστεί από οπουδήποτε, με τις φωνές του κόσμου να ανατριχιάζουν φωνάζοντας ”Σώστε τον, σώστε τον”.

Οι δηλώσεις το αδερφού του

«Ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του 36χρονου στο Creta.gr.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Blue Horizon: Eκτός εαυτού με τρεμάμενη φωνή η Δήμητρα Aλεξανδράκη – «Ο πατέρας μου & ο αδελφός μου τρέχαμε να προλάβουμε στο καράβι»

Τραγωδία Blue Horizon: Σε δημόσια δαπάνη προτάθηκε να πραγματοποιηθεί η κηδεία του 36χρονου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.